Çözüldü Windows 11 "bir sorun oluştuğunda pininiz kullanılamıyor"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bu videoda adamın yaptığı adımları yaptım yeniden başlattıktan sonra böyle oldu. Merhaba. Windows 11 kullanıyorum ve bilgisayarımı açtığımda şu şekil bir hata alıyorum. Normalde internette pinimi ayarla dedikten sonra Microsoft'a atıyor ama bende olmuyor ve şu fotoğraftaki gibi bir hata alıyorum. YouTube'da driverla ilgili bir video görmüştüm. Adamın yaptığı ayarları tek tek yaptım, yeniden başlattığımda bilgisayar bu hale geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_20230923_152120.jpg
    IMG_20230923_152120.jpg
    278,6 KB · Görüntüleme: 1.148
  • IMG_20230923_152301.jpg
    IMG_20230923_152301.jpg
    271,7 KB · Görüntüleme: 913
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk görsel TPM'den kaynaklı. Güvenlik önlemi.
İkinci görsel de cacık Windows 11'in cacık bir hatası.

Harici USB bellekten Linux ile başlatıp Chtntpw ile şifreyi kaldırabilir veya format atabilirsin. Farklı bir çözüm bilmiyorum. Format atarsan da Windows 10 kullanmanı öneririm.

İlk görsel TPM'den kaynaklı. Güvenlik önlemi.
İkinci görsel de cacık Windows 11'in cacık bir hatası.

Harici USB bellekten Linux ile başlatıp chtntpw ile şifreyi kaldırabilir veya format atabilirsin. Farklı bir çözüm bilmiyorum. Format atarsan da Windows 10 kullanmanı öneririm.

Merhaba sorunu çözdüm. Kurtarma menüsünden CMD'ye girip Regedit'ten bazı ayarları değiştirdikten sonra oldu.

Parolamı biliyorum ama işe yaramıyor.

Benim de aynı problem vardı güvenli modu internetle aç seçeneği vardı galiba onunla açtım şifreyi e-posta şifremi girdim ve oldu anlayamadım şu an tek sıkıntı ayarlarda gezerken dosyalarımı 7 gün önceye aldım yüklediğim çoğu şey yüklü değil olarak gözüküyor ona bir çözsem iyi.

Benim de aynı problem vardı güvenli modu internetle aç seçeneği vardı galiba onunla açtım şifreyi e-posta şifremi girdim ve oldu anlayamadım şu an tek sıkıntı ayarlarda gezerken dosyalarımı 7 gün önceye aldım yüklediğim çoğu şey yüklü değil olarak gözüküyor ona bir çözsem iyi.

Ne denesem olmadı format ile çözüldü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı