Windows 11 "bir sorun oluştuğundan pininiz kullanılmıyor" hatası

classy2

Decapat
Daha fazla  
Windows 11 bir sorun oluştuğundan pininiz kullanılmıyor pininiz tekrar ayarlamak için tıklayın hatası basıyorum. PIN'i ayarla diye sonra Store da uygulama arasın mı diyor evet diyorum aynı yere atıyor. Format atamam içinde çok özel şeyler var gitmemesi lazım.
Yardım edin.

Dosya Ekleri

• IMG20231118185714.jpg
    IMG20231118185714.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG20231118185702.jpg
    IMG20231118185702.jpg
    206,7 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 bir sorun oluştuğundan pininiz kullanılmıyor pininiz tekrar ayarlamak için tıklayın hatası basıyorum. PIN'i ayarla diye sonra Store da uygulama arasın mı diyor evet diyorum aynı yere atıyor. Format atamam içinde çok özel şeyler var gitmemesi lazım.
Yardım edin.

Hizmetler veya herhangi bir şey ile oynadınız mi?

Evet oynadım video izliyordum performans attırma hizmetleri kapatıyordu pinle alakalı hizmeti kapattım devre dışı yardım et.

Hizmetlere girebilsem bulurum zaten aktif hale getiririm açılmaz değil mi bu ekranda.

Yok ama güvenli moda geçip sıfırlayacağım
Dosyalarımı sakla kısmını seçeceğim onu seçersem masaüstündekiler indirdiklerinizde vb silinmez değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG20231118200042.jpg
    IMG20231118200042.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 50
Yok ama güvenli moda geçip sıfırlayacağım
Dosyalarımı sakla kısmını seçeceğim onu seçersem masaüstündekiler indirdiklerinizde vb silinmez değil mi?
Yardım edin.
Hocam bendede aynısı oldu yeniden başlatıyorum shifte basılı tutuyorum ama güvenli moda geçmiyor sıfırlayamıyorum nasıl geçebilirim bir bilginiz var mıdır?

Evet oynadım video izliyordum performans attırma hizmetleri kapatıyordu pinle alakalı hizmeti kapattım devre dışı yardım et.

Hizmetlere girebilsem bulurum zaten aktif hale getiririm açılmaz değil mi bu ekranda.

Hocam ben burada ki yöntemleri yapıyorum bazı önemli hizmetleri kapatmamanızı öneriyorum.

Ben bazı özellikleri kapatmıyorum çünkü zaten gerektiğinde aktif olan hizmetler onlar. Çalışıyor olanların bazılarını kapatıyorum ve de ödeme hizmetlerini kapatıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı