Windows 11 Bluetooth bağlanılamıyor

mami2838

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum sorunsuz bir şekilde laptopta Bluetooth bağlanıyordu. Laptop ismimi değişip yeniden başlattığımda bu sefer telefonda Bluetooth bağlanmıyordu "Bağlanıyor." diyor sonra kaydedildi oluyor. Bluetooth ayarlarını sıfırladım Aygıt Yöneticisi'nden tüm Bluetooth cihazlarını kaldırıp denedim olmuyor yardım edebilir misiniz?

Telefon ve bilgisayarın ağ ayarlarını sıfırlayıp deneyin.

Denedim şimdi işey yaramadı.

Telefon ve bilgisayarın ağ ayarlarını sıfırlayıp deneyin yalnız bu işlem tüm internet erişimlerini silecektir yani bağlanmak istediğiniz ağ için yeniden şifre girmelisiniz.

Telefonda bağlan yapınca bağlanıyor... Diyor laptopta 2 saniye bağlandı olarak gözüküyor sonra telefon kaydedildi olarak gözükünce laptopdada bağlı degil olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
Denedim şimdi işey yaramadı.

Telefonda bağlan yapınca bağlanıyor... Diyor laptopta 2 saniye bağlandı olarak gözüküyor sonra telefon kaydedildi olarak gözükünce laptopdada bağlı degil olarak gözüküyor.

Hocam Windows Update güncel mi? Değil ise güncelleyip aynı şekil tekrarlayın. Size önerdiğim adımdan sonra düzelmesi lazımdı. Telefonun kablosunu bilgisayara bağlayıp dosya aktarımına izin ver deyip bir de bu şekilde deneyin.

Bilgisayara geçip görev yöneticisin'den hizmetler bölümüne girerek hizmet adı BluetoothUserService yani kullanıcı desteği hizmetleri çalışıyor mu? Eğer duraklatılmış olarak görünüyorsan yeniden başlatın.

Bluetooth destek hizmeti ve Bluetooth ses ağ geçidi hizmetleri durduruldu yerine çalışıyor olmalı.

Son düzenleme:
Bilgisayara geçip görev yöneticisin'den hizmetler bölümüne girerek hizmet adı bluetoothuserservice yani kullanıcı desteği hizmetleri çalışıyor mu? Eğer duraklatılmış olarak görünüyorsan yeniden başlatın.

Bluetooth destek hizmeti ve Bluetooth ses ağ geçidi hizmetleri durduruldu yerine çalışıyor olmalı.

Çalışıyor hepsi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı