Raidewn Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Anakartımda Bluetooth özelliği yok, dongle ile bağlanıyorum. Anker kulaklığımı bağlamaya çalıştığımda bağlanmıyor ve Bluetooth hiçbir şey görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Anakartımda Bluetooth özelliği yok, dongle ile bağlanıyorum. Anker kulaklığımı bağlamaya çalıştığımda bağlanmıyor ve Bluetooth hiçbir şey görmüyor.
K k3lda Megapat Katılım 27 Nisan 2017 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #2 Raidewn dedi: Anakartımda Bluetooth özelliği yok, dongle ile bağlanıyorum. Anker kulaklığımı bağlamaya çalıştığımda bağlanmıyor ve Bluetooth hiçbir şey görmüyor. Genişletmek için tıkla... Dongleyi başka bir cihazda dener misin? Belki onda bir problem vardır. Artı 0 Eksi
Raidewn dedi: Anakartımda Bluetooth özelliği yok, dongle ile bağlanıyorum. Anker kulaklığımı bağlamaya çalıştığımda bağlanmıyor ve Bluetooth hiçbir şey görmüyor. Genişletmek için tıkla... Dongleyi başka bir cihazda dener misin? Belki onda bir problem vardır.
KS KS Raidewn Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 k3lda dedi: Dongleyi başka bir cihazda dener misin? Belki onda bir problem vardır. Genişletmek için tıkla... Önceden sorun yoktu. PS3 kolunu kullanmak için indirdiğim uygulama kablosuz bağlantı için Dongle'ı kullanıyordu o uygulama varken Bluetooth asla kullanılmıyordu fakat sildikten sonra Bluetooth özellikleri geldi ama hâlâ hiçbir şey görmüyor. Artı 0 Eksi
k3lda dedi: Dongleyi başka bir cihazda dener misin? Belki onda bir problem vardır. Genişletmek için tıkla... Önceden sorun yoktu. PS3 kolunu kullanmak için indirdiğim uygulama kablosuz bağlantı için Dongle'ı kullanıyordu o uygulama varken Bluetooth asla kullanılmıyordu fakat sildikten sonra Bluetooth özellikleri geldi ama hâlâ hiçbir şey görmüyor.