Tamam onu kaldır sonra denetle.Aynı şey geri gelmiş nasıl yani?
sfc /scannowDISM.exe /Online /Cleanup-image /RestorehealthCmd ye mi?Tamam onu kaldır sonra denetle.
Ayrıca her türlü güncellemeleri de yap geri döndüğün için toparlasın hatta dosyaları baştan yazsın.
sfc /scannow
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
şu klasik komutları gir.
Yönetici izni ile evet teker teker gir. Diğer iş ne oldu?Cmd ye mi?
Einstein ın attığı dosyayı kurdum gittiTamam onu kaldır sonra denetle.
Ayrıca her türlü güncellemeleri de yap geri döndüğün için toparlasın hatta dosyaları baştan yazsın.
sfc /scannow
şu klasik komutları gir.
Tamam onu kaldır sonra denetle.
sfc /scannow
Şu klasik komutları gir.
Peki şuan nasıl gözüküyor?Einstein ın attığı dosyayı kurdum gitti
Evet daha önce dedim ya sadece 24H2'yi indir tuşuna basma yeter.Güncelleme dediğiniz Windows Update mi?
Sorun bulamadı güzel. Diğer komutu gir. Bu arada USB aygıtı bu şekilde miydi? Denete diyebilir misin?İlk'i gizli simgeler kapalı ikincisi açıkken.
Cmd işini bitirdi bunları diyor.
Sorun bulamadı güzel. Diğer komutu gir. Bu arada USB aygıtı bu şekilde miydi? Denete diyebilir misin?
Yap yine de. Gitmezse kaldı tekrar denetle.USB aygıtı derken "bilinmeyen USB aygıtı" yazanı diyorsanız o eskidende vardı bir kulaklık standı takılı o olabilir belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.