Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #121 İkinci komutu yazdım devam ediyor tarama. Tamamlandı. Said HtmAGl dedi: Yap yine de. Gitmezse kaldı tekrar denetle. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ne yapayım. Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2025.01.13 - 22.10.13.08.png 38,5 KB · Görüntüleme: 25
İkinci komutu yazdım devam ediyor tarama. Tamamlandı. Said HtmAGl dedi: Yap yine de. Gitmezse kaldı tekrar denetle. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ne yapayım.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 13 Ocak 2025 #122 Bekosss dedi: İkinci komutu yazdım devam ediyor tarama. Tamamlandı. Nasıl yani ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Tamam yeniden başlat. Bekosss dedi: Nasıl yani ne yapayım. Genişletmek için tıkla... O aygıta sağ tıklayıp kaldır sonra donanım değişikliklerini tara de.
Bekosss dedi: İkinci komutu yazdım devam ediyor tarama. Tamamlandı. Nasıl yani ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Tamam yeniden başlat. Bekosss dedi: Nasıl yani ne yapayım. Genişletmek için tıkla... O aygıta sağ tıklayıp kaldır sonra donanım değişikliklerini tara de.
Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #123 Said HtmAGl dedi: Tamam yeniden başlat. O aygıta sağ tıklayıp kaldır sonra donanım değişikliklerini tara de. Genişletmek için tıkla... Aygıtla alakalı: Sağ tıklayınca devre dışı bırak ve kaldır var hangisine basayım?
Said HtmAGl dedi: Tamam yeniden başlat. O aygıta sağ tıklayıp kaldır sonra donanım değişikliklerini tara de. Genişletmek için tıkla... Aygıtla alakalı: Sağ tıklayınca devre dışı bırak ve kaldır var hangisine basayım?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 13 Ocak 2025 #124 Bekosss dedi: Aygıtla alakalı: Sağ tıklayınca devre dışı bırak ve kaldır var hangisine basayım? Genişletmek için tıkla... Kaldır. Yeniden başlattıktan sonra Ayarlara gel Sistem > Sorun Gider > Diğer sorun gidericiler > Bluetooth olanı çalıştır.
Bekosss dedi: Aygıtla alakalı: Sağ tıklayınca devre dışı bırak ve kaldır var hangisine basayım? Genişletmek için tıkla... Kaldır. Yeniden başlattıktan sonra Ayarlara gel Sistem > Sorun Gider > Diğer sorun gidericiler > Bluetooth olanı çalıştır.
Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #125 Geri geldi. Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2025.01.13 - 22.16.25.88.png 143,2 KB · Görüntüleme: 23
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 13 Ocak 2025 #126 En kötü hata mesajı versin.
Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #127 Bastım. Said HtmAGl dedi: Kaldır. Yeniden başlattıktan sonra ayarlara gel sistem > sorun gider > diğer sorun gidericiler > Bluetooth olanı çalıştır. Genişletmek için tıkla... Bastım Microsoft Store uygulamasını açtı "yardım alın" uygulamasının önüne koydu beni. İndireyim mi?
Bastım. Said HtmAGl dedi: Kaldır. Yeniden başlattıktan sonra ayarlara gel sistem > sorun gider > diğer sorun gidericiler > Bluetooth olanı çalıştır. Genişletmek için tıkla... Bastım Microsoft Store uygulamasını açtı "yardım alın" uygulamasının önüne koydu beni. İndireyim mi?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 13 Ocak 2025 #128 Bekosss dedi: Bastım Microsoft Store uygulamasını açtı "yardım alın" uygulamasının önüne koydu beni. İndireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hayır boş ver.
Bekosss dedi: Bastım Microsoft Store uygulamasını açtı "yardım alın" uygulamasının önüne koydu beni. İndireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hayır boş ver.
Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #129 Said HtmAGl dedi: Hayır boş ver. Genişletmek için tıkla... Tamam ne yapacağım?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 13 Ocak 2025 #130 Sorunun 24H2'de oluşup 23H2'de kalması pek mantıklı değil donanımsal bir arıza olabilir. Bunu sıfırlamadan anlayamazsın.
Sorunun 24H2'de oluşup 23H2'de kalması pek mantıklı değil donanımsal bir arıza olabilir. Bunu sıfırlamadan anlayamazsın.