Windows 11 boşta %100 işlemci kullanımı

• Konuyu başlatan Swpxy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 4.276
O kadar Windows 11 sorun yaşatır dedik Windows 11'e geçilir mi konularında. Windows 11'in halen eksileri var. Windows 10 kullanmanızı öneririm hocam. Bu sorun bende de vardı. Önce güncellemeleri kontrol edin, yükleyin. Bazen güncellemeler ile düzeliyor hatalar.
Sanki her güncellemeden sonra kasacak gibi his veriyor.

1 yıl oldu belki de 1 yılı geçti Win 11 kullanıyorum. Bir kere bile sıkıntı yaşamadım. Microsoft'un her şeyini verdiğini ve sürekli güncelleyip hataları giderdiği bir işlem sistemi. Bir kişi sorun yaşadı diye Win 11'i kötülemeye ne gerek var? Gören de Win 10'da insanlar hiç bu tarz sorunlar yaşamamış sanacak...
Ya güncelleme eksikliği ya da virüs / trojan vs. bir şey vardır ki işlemci %100 kullanılıyor.

Windows 12 gelecek neredeyse hala zamanı var mı diyorsunuz? 🤣 Gayet iyi şu anda Windows 11. Hatta çok kullanışlı özellikler var Dosya Gezgini’nde sekme özelliği gibi. Severek kullanıyorum.
Siz sorunsuz kullanıyor olabilirsiniz ama bu işletim sisteminin stabil olduğu anlamına gelmiyor. 10 Yıl önceki OS X sürümü bile Windows 11'den daha stabil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı