Windows 11 boşta %40 RAM kullanımı normal mi?

Scshuy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6Gb
i5 13500H
8gb ram
1tb ssd
Meslek
öğrenci
RAM
8Gb samsung ram
Ekran kartı
RTX 4050 6GB
İşlemci
i5 13500H
Acer Gaming laptop kullanıyorum 8 GB RAM var Görev Yöneticisi'nden baktığımda boşta 4 GB RAM kullandığını gördüm bu normal midir yoksa laptopta bir sıkıntı mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Gaming laptop kullanıyorum 8 GB RAM var Görev Yöneticisi'nden baktığımda boşta 4 GB RAM kullandığını gördüm bu normal midir yoksa laptopta bir sıkıntı mı var?
normal, windows 11 fazla ram yiyor,aynı zamanda arkada fazladan uygulama varsa kapayın.

8 GB RAM'e sahip bir cihaz için normal. Ben de 8 GB RAM ile uzun süre Windows 11 kullandım, benim de RAM kullanımım boşta %40 civarlarındaydı. Hiçbir performans ayarı yapmadan, stok haliyle kullanıyordum.

Normal RAM düşük biraz hizmetlerden SysMain gbi gereksiz hizmetleri kapat sistem biraz rahatlar.

8 GB RAM'e sahip oduğunuz için gayet normal, imkanınız varsa 16 GB RAM'e yükseltmenizi öneririm.

Gayet normal. Arka plan servisleri Windows 10'a göre daha fazla. RAM takviyesi yapabilirsiniz.

8 GB RAM'e sahip oduğunuz için gayet normal, imkanınız varsa 16 GB RAM'e yükseltmenizi öneririm.

Aralık gibi RAM yükseltmesi yapacağım. Anladığım kadarıyla normalmiş teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…