Windows 11 boşta %40 RAM kullanımı normal mi?

Scshuy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6Gb
i5 13500H
8gb ram
1tb ssd
Meslek
öğrenci
RAM
8Gb samsung ram
Ekran kartı
RTX 4050 6GB
İşlemci
i5 13500H
Acer Gaming laptop kullanıyorum 8 GB RAM var Görev Yöneticisi'nden baktığımda boşta 4 GB RAM kullandığını gördüm bu normal midir yoksa laptopta bir sıkıntı mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüzde 32 GB RAM standart haline gelmişken 8 GB az kalır ve normal bir durumdur Windows 11 fazladan RAM tüketir.
Öyle bir şey yok. Günümüzde 8 ve 16 GB aslında ev kullanıcıları için yeterli olmalıydı. Nedeni optimize etmeden oyunları, programları ve işletim sistemilerini salmalarıdır.

Normal Windows 10 30 35 civarlarında geziyor.

Standart mı? Kaç bilgisayarda şu an 32 GB RAM mevcut?

Windows 11 gördüğün üzere %10 daha fazla tüketiyor.
Yeni bilgisayarlarda 32 GB daha mantıklı (daha çok Gaming'e ve Edit tasarım için) ve standart olmaya mecburdur ve öyle oldu AMD ise işlemci FPS farkı fazla çift kanaldan dolayı.

Windows 11 gördüğün üzere %10 daha fazla tüketiyor.
Yeni bilgisayarlarda 32 GB daha mantıklı (daha çok Gaming'e ve Edit tasarım için) ve standart olmaya mecburdur ve öyle oldu AMD ise işlemci FPS farkı fazla çift kanaldan dolayı.
Birde geçen haftalarda güncelleme çıktı, AMD işlemci performansı yüzde 10-15 arası arttı Windows 11'de.

Acer Gaming laptop kullanıyorum 8 GB RAM var Görev Yöneticisi'nden baktığımda boşta 4 GB RAM kullandığını gördüm bu normal midir yoksa laptopta bir sıkıntı mı var?

Kullandıgım kendi modladıgım ISO.
Benim Update, defefender vs açık. GPU dahili oldıgu için boşta 2.5GB kullanıyor.
Normal diyebiliriz.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    2 MB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Geri
Yukarı