Windows 11 boşta %50 RAM kullanıyor

Sefaagook

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 5600 MHz
Önceden 8 GB RAM kullanıyordum. Geçen yükselttim (aynı model ve frekans) ve 16 GB RAM kullanıyorum. Fakat 8 GB'da %50'sini kullanırken, 16 GB'da hala %50'sini kullanıyor. Üstelik kullanım toplamları az gösteriyor. Sizce malware mi vardır yoksa Windows 11 ile mi alakalı? Aynı zamanda, Windows'a 2.3 GB ayrılmış olarak gösteriyor.

1730964361026.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden 8 GB RAM kullanıyordum. Geçen yükselttim (aynı model ve frekans) ve 16 GB RAM kullanıyorum. Fakat 8 GB'da %50'sini kullanırken, 16 GB'da hala %50'sini kullanıyor. Üstelik kullanım toplamları az gösteriyor. Sizce malware mi vardır yoksa Windows 11 ile mi alakalı? Aynı zamanda, Windows'a 2.3 GB ayrılmış olarak gösteriyor.

Eki Görüntüle 2346475
Soldaki ayrıntılar kısmından ram kullanımına bakar mısın.

Eki Görüntüle 2346475
Normal ne kadar verirsen ona göre kullanır. 16 bile az günümüzde aslında. Sen az ram verince kendini kısıtlar Windows.

An itibarıyla böyle.

Eki Görüntüle 2346487

Biraz garip geldi nedense.
Garip değil bende 32Gb Ram var boşta 10-11Gb kullanıyor. Az ram olunca uygulamalara kalsın diye Windows işlemleri kısıtlıyor. Ram miktarı artınca uygulamaları daha hızlı açar. Oyuna girersin alt tap attığın zaman hızlanır falan.

Eki Görüntüle 2346475

Optimazyon ayarları yaptınız mı gereksiz hizmetler kapatıldımı bir kontrol edin Windows 10.11 RAM kullanımı bazen fazla bende 11.de 32 GB RAM'in %15 kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı