Windows 11 bozulması

ressh

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Forumdaki editlenmis ISO'yu indirdim ve kurdum. Sonra guncellemeleri denetleyip yüklemesi için yeniden baslattim. Güncelleştirmeleri bayağı uzun bir sure yüklüyor olarak kaldı artik son çare zorla kapattim actigimda normal çalışıyordu ve Windows Update sekmesi acilmiyordu sonra fark ettim ki D diski HDD'de disk yonetiminde bağlanmadı olarak gözüküyor başlat dediğimde de yanlış işlev hatası veriyordu. Yeniden baslatayim dedim bu sefer de Boot logosunda kalıyor otomatik onarıma girince ekranda GPU yanmış gibi şeyler çıkıyor CMD gidiyor simsiyah kalıyor ne yapayim sizce?

Forumdaki editlenmis ISO'yu indirdim ve kurdum. Sonra guncellemeleri denetleyip yüklemesi için yeniden baslattim. Güncelleştirmeleri bayağı uzun bir sure yüklüyor olarak kaldı artik son çare zorla kapattim actigimda normal çalışıyordu ve Windows Update sekmesi acilmiyordu sonra fark ettim ki D diski HDD'de disk yonetiminde bağlanmadı olarak gözüküyor başlat dediğimde de yanlış işlev hatası veriyordu. Yeniden baslatayim dedim bu sefer de Boot logosunda kalıyor otomatik onarıma girince ekranda GPU yanmış gibi şeyler çıkıyor CMD gidiyor simsiyah kalıyor ne yapayim sizce?

Baştan kur. Zaten tam sürüm değil Windows 11 hatalar çıkacak.

Temiz kurulum yap derim.

Ayrıca Insider sürüm kullanıyorsanız maalesef bu tarz durumları göze almanız gerekir. Şu aşamada doğal karşılanabilir.

Baştan kur. Zaten tam sürüm değil Windows 11 hatalar çıkacak.

Temiz kurulum yap derim.

Ayrıca Insider sürüm kullanıyorsanız maalesef bu tarz durumları göze almanız gerekir. Şu aşamada doğal karşılanabilir.

Bilgisayarı kapatıp güç kaynağını da kapattim, ekrn kartını soktum ve PC'yi bu sekilde açtım 2-3 dakika kadar bekleyip yine zorla kapattim tekrar gucu kesip ekran kartını taktim bu sorunu çözdü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı