Windows 11 buglu mu?

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ya arkadaş ben abdestsizim, yoksa nedir anlamadım yani. Bazı uygulamalarda sıkıntılar oluyor diye orijinal sürüme geri döndüm. Meğer bendeki ne güzel nimetmiş ya. Yemin ediyorum şu bendeki ne gülmüş deyip eşinin arkasından ağlayan dayı gibi oldum. Yok arkadaş her Windows'u açışımda yeni buglar oluyor, aklımı kaybedeceğim. Tam ekrana girip çıkarken ekran titriyor, diğer gün monitör gidiyor, yok efendim ekran net gözükmüyor, yok efendim başka gün de ekran kartı sürücüsü sürekli çöküyor, yok efendim başka bir gün mikrofon hiç çalışmasın, başka bir gün sesi bağırmadıkça almasın. Delirdim, delireceğim. Ya abi Valorant'ın kısayoluyla ne alıp veremediğin var da oradan basınca açmıyorsun. Ya da neden her yaptığım kısayol simgesiz oluyor, illa tek tek simge mi indireceğim arkadaş!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaş ben abdestsizim, yoksa nedir anlamadım yani. Bazı uygulamalarda sıkıntılar oluyor diye orijinal sürüme geri döndüm. Meğer bendeki ne güzel nimetmiş ya. Yemin ediyorum şu bendeki ne gülmüş deyip eşinin arkasından ağlayan dayı gibi oldum. Yok arkadaş her Windows'u açışımda yeni buglar oluyor, aklımı kaybedeceğim. Tam ekrana girip çıkarken ekran titriyor, diğer gün monitör gidiyor, yok efendim ekran net gözükmüyor, yok efendim başka gün de ekran kartı sürücüsü sürekli çöküyor, yok efendim başka bir gün mikrofon hiç çalışmasın, başka bir gün sesi bağırmadıkça almasın. Delirdim, delireceğim. Ya abi Valorant'ın kısayoluyla ne alıp veremediğin var da oradan basınca açmıyorsun. Ya da neden her yaptığım kısayol simgesiz oluyor, illa tek tek simge mi indireceğim arkadaş!

Hayır buglu değil. Anlattığınız şeylerin olması için bir virüs veya donanım uyumsuzluğu gibi şeyler olması lazım. Belki kısayolun simgesiz olması olabilir ancak her yaptığınız kısayolun simgesiz olması imkansız. Sisteminizde problem olup olmadığından emin misiniz?

Başlık bu değildi.

Sistemim üzerinden Windows 10 11 W11 Spectre geçti. Sadece bu son W11'e geçişimde böyle bir şey söz konusu. Virüs vs yok eminim. Buglarla karşılaşınca format da attım tekrardan ve yine random şeyler sürekli buglandı.

W11'den Spectre modeline geçmemin sebebi de yine bir şeylerin çalışmamaya başlamasıydı.

23H2 gibi daha eski bir sürüme geçin ve büyük güncellemeleri yapmayın.

Vallahi 2 yüksek seviye laptopa sahibim MSI olanda Win10 Asus olanda Win11 var.

Win 10 olan MSI laptop sorunsuz sıkıntısız ama Win11 olan Asus laptopta çok saçma sorunlar oluyor illallah ettirdi her defasında belki başka bir şeydir işletim sisteminden değildir diyoruz ama kendimizi kandırıyoruz gibi.

Sistem bu. önceden hiç sıkıntı olmadı yani.

Technopatın yanında gördüğünüz üzere mesela ekrandaki heryere yazabiliyorum. Hiçbirşey de yapmadım öyle kendi kendine heryere imleç koydurmaya başladı

Dosya Ekleri

• 1767555915672.png
    1767555915672.png
    21,7 KB · Görüntüleme: 12
  • 1767555932761.png
    1767555932761.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 12
  • 1767556228525.png
    1767556228525.png
    25,1 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Hayır Windows 11'de senin anlattığın gibi kronik buglar yok, bunlar kişisel sorunlar.

AMD ekran kartı kullanıyorsun sen, temiz format ve NVIDIA ekran kartına geçsen iyi olur. En azından ben böyle yapardım.
Anlattıkların çoğu ekran kartı kaynaklı olması muhtemel, ses sorununu bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı