Windows 11 buglu mu?

Ekran kartımın fanından traktör gibi ses geldiği için garantiye göndermem lazım ama belgeyi bulamıyorum

Böyle de üç kuruşa satmanın manası yok

Ekran kartımın fanından traktör gibi ses geldiği için garantiye göndermem lazım ama belgeyi bulamıyorum

Böyle de üç kuruşa satmanın manası yok

Faturanın yeterli olması gerekli. Satın aldığın yerden dijital fatura talep edebilirsin eğer yoksa.

Hayır Windows 11'de senin anlattığın gibi kronik buglar yok, bunlar kişisel sorunlar.

AMD ekran kartı kullanıyorsun sen, temiz format ve NVIDIA ekran kartına geçsen iyi olur. En azından ben böyle yapardım.
Anlattıkların çoğu ekran kartı kaynaklı olması muhtemel, ses sorununu bilemiyorum.

Kartta sıkıntı olabilir ancak genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Sistem bu. önceden hiç sıkıntı olmadı yani.

Technopatın yanında gördüğünüz üzere mesela ekrandaki heryere yazabiliyorum. Hiçbirşey de yapmadım öyle kendi kendine heryere imleç koydurmaya başladı
Tarayıcı açıkken F7'ye basın. Erişilebilirlik özelliği o, ayarlardan yanlışlıkla açmış olabilirsiniz.

Yıllarca iMac kullandım, hiç kapatmadım (uyku modu) ve en ufak bir sorun yaşamadım. Geçen kasım ayında ilk defa bilgisayar topladım ve ilk defa Windows 11 kurdum. Her sabah bilgisayarı uyandırırken "bakalım bu sefer ne tuhaflık olacak" diyorum.

Sanırım farklı donanımları kendimiz bir araya getirdiğimiz için ve her donanım için farklı yazılımlar kurduğumuz için Windows bunları bir arada tutmakta zorlanıyor haliyle bazen yanlış şeyler yapıyor. iMac kapalı sistem ve işletim sistemi de buna göre tasarlanmış olduğundan hiç sorun çıkmıyor.

Mesela bu sabah bilgisayarı uyandırdığımda işlemci fanının üzerindeki RGB ışıklar bir süre yanmadı, sonra düzeldi. Bu sabah da böyle aklımı almış oldu. Teşekkürler Windows :)

Yıllarca iMac kullandım, hiç kapatmadım (uyku modu) ve en ufak bir sorun yaşamadım. Geçen kasım ayında ilk defa bilgisayar topladım ve ilk defa Windows 11 kurdum. Her sabah bilgisayarı uyandırırken "bakalım bu sefer ne tuhaflık olacak" diyorum.

Sanırım farklı donanımları kendimiz bir araya getirdiğimiz için ve her donanım için farklı yazılımlar kurduğumuz için Windows bunları bir arada tutmakta zorlanıyor haliyle bazen yanlış şeyler yapıyor. iMac kapalı sistem ve işletim sistemi de buna göre tasarlanmış olduğundan hiç sorun çıkmıyor.

Mesela bu sabah bilgisayarı uyandırdığımda işlemci fanının üzerindeki RGB ışıklar bir süre yanmadı, sonra düzeldi. Bu sabah da böyle aklımı almış oldu. Teşekkürler Windows :)
Aslında problem yıllar geçtikçe yazılımın tabanının düzeltilmeyip üstünün makyajlanmasından dolayı oluyor. Hala 90'lardan kalma araçları içeriyor ve hiçbir şekilde eski araçları deprecate edelim veya daha iyilerini çıkaralım gibi bir süreç yok. Sürekli üstüne yeni sistemler eklemeye çalışıyorlar. Yapay zeka da girince işin içine, zaten Azure'dan dolayı ikinci seviye vatandaş sayılan Windows üçe düşüp deneme tahtası haline geldi.

İşlemci: Ryzen 5 7600
Anakart: MSI B650M GAMING PLUS Wıfı
Ekran kartı: SAPPHİRE RX 9070 XT NİTRO+
PSU: Corsair RMe 750W +80 Gold
RAM: Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30

Ben bu sistemle Windows 11'de sadece sağ tık sorunu yaşıyorum hani sanki böyle geç,ağır açılıyormuş gibi. Onun haricinde herhangi bir sorun yok mesela.

Sistemden sisteme değişiyor demek ki sorunlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı