Windows 11 "cFosSpeed Driver" hatası

Efe tan

Hectopat
Merhabalar değerli dostlar böyle bir hata alıyorum nedeni ne olabilir?

2021-10-05 16_35_50-Netflix.png

Aynı sorunu yaşadım. Önce denetim masası>programlar ve özellikler'den kaldır. Bu ekranda yenile deyince yine devam etmiyor maalesef.
Bilgisayarı yeniden başlat ve Windows 11 güncelleme yardımcısını aç. İndirme işlerini vs. direkt geçiyor yeniden indirmiyor.
Sonra bu hatayı vermedi bende, devam ettim kuruluma.

Aynı sorunu yaşadım. Önce denetim masası>programlar ve özellikler'den kaldır. Bu ekranda yenile deyince yine devam etmiyor maalesef.
Bilgisayarı yeniden başlat ve Windows 11 güncelleme yardımcısını aç. İndirme işlerini vs. direkt geçiyor yeniden indirmiyor.
Msi ın dragon center programı ile ilgili galiba bende yükledim Cf yi oldu bende de

Adsız.png

Denedim ama hata verdi bende program kullanarak silmeye çalıştım bazı dosyalar kaldı.
Görev Yöneticisi'nden bulabildiklerimi sildim ama bunları silemedim ne yaptıysam.
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı