KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.881 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 11 Mart 2021 #31 @mete_kral Ayarlar> Güncelleştirmeler> Windows Insıder Programı. Sırayla tıkladığınızda hesap bağlamanızı isteyecek. Beta Kanal seçin artık bir Insider oluyorsunuz.
@mete_kral Ayarlar> Güncelleştirmeler> Windows Insıder Programı. Sırayla tıkladığınızda hesap bağlamanızı isteyecek. Beta Kanal seçin artık bir Insider oluyorsunuz.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #32 Varsa ayarlara gir Ama tavsiye etmem oyun oynuyorsan.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.881 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 11 Mart 2021 #33 Umut Nas dedi: Varsa ayarlara girEki Görüntüle 917423 Ama tavsiye etmem oyun oynuyorsan. Genişletmek için tıkla... Ne alaka oyun oynanıyorsa?
Umut Nas dedi: Varsa ayarlara girEki Görüntüle 917423 Ama tavsiye etmem oyun oynuyorsan. Genişletmek için tıkla... Ne alaka oyun oynanıyorsa?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #34 Ve belki sadece bende bu sıkıntı vardır ama internet 3 dakikada bir gidiyor sorun gider yapmazsanız gitmez. KojiroHyuga04 dedi: Ne alaka oyun oynanıyorsa? Genişletmek için tıkla... Bende kasma yapıyordu.
Ve belki sadece bende bu sıkıntı vardır ama internet 3 dakikada bir gidiyor sorun gider yapmazsanız gitmez. KojiroHyuga04 dedi: Ne alaka oyun oynanıyorsa? Genişletmek için tıkla... Bende kasma yapıyordu.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.881 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 11 Mart 2021 #35 Umut Nas dedi: Ve belki sadece bende bu sıkıntı vardır ama internet 3 dakikada bir gidiyor sorun gider yapmazsanız gitmez. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz sıkıntılı, bende gitmiyor. Ağ kartı sürücünüz güncel mi onu bir kontrol edin.
Umut Nas dedi: Ve belki sadece bende bu sıkıntı vardır ama internet 3 dakikada bir gidiyor sorun gider yapmazsanız gitmez. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz sıkıntılı, bende gitmiyor. Ağ kartı sürücünüz güncel mi onu bir kontrol edin.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #36 222744 dedi: Evet ama onu yaparlarsa bence direkt yeni Windows yapmış kadar olurlar . Hatta bence 15 falan koymaları gerekir adını. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen 10 ile karışıklık olması diye 20 falan yaparlar. Windows 10'un ismi niye 10 sence? Ne de olsa 8'den sonra 10 gelmez.
222744 dedi: Evet ama onu yaparlarsa bence direkt yeni Windows yapmış kadar olurlar . Hatta bence 15 falan koymaları gerekir adını. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen 10 ile karışıklık olması diye 20 falan yaparlar. Windows 10'un ismi niye 10 sence? Ne de olsa 8'den sonra 10 gelmez.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #37 KojiroHyuga04 dedi: İnternetiniz sıkıntılı, bende gitmiyor. Ağ kartı sürücünüz güncel mi onu bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Format attım düzeldi. D WindowSON
KojiroHyuga04 dedi: İnternetiniz sıkıntılı, bende gitmiyor. Ağ kartı sürücünüz güncel mi onu bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Format attım düzeldi. D WindowSON
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 11 Mart 2021 #38 Zurnadürüm dedi: Muhtemelen 10 ile karışıklık olması diye 20 falan yaparlar. Windows 10'un ismi niye 10 sence? Ne de olsa 8'den sonra 10 gelmez. Genişletmek için tıkla... Adının 10 olmasının ve 9 olmamasının sebebi bazı programların Win 9x(95 ve 98) ailesiyle uyumsuz olması ve işletim sisteminin bunu anlayamaması. @PossibleTurco selamlar hocam .
Zurnadürüm dedi: Muhtemelen 10 ile karışıklık olması diye 20 falan yaparlar. Windows 10'un ismi niye 10 sence? Ne de olsa 8'den sonra 10 gelmez. Genişletmek için tıkla... Adının 10 olmasının ve 9 olmamasının sebebi bazı programların Win 9x(95 ve 98) ailesiyle uyumsuz olması ve işletim sisteminin bunu anlayamaması. @PossibleTurco selamlar hocam .
mete_kral Decapat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 24 11 Mart 2021 #39 KojiroHyuga04 dedi: @mete_kral ayarlar> güncelleştirmeler> Windows Insider programı. Sırayla tıkladığınızda hesap bağlamanızı isteyecek. Beta kanal seçin artık bir Insider oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... E abi Insider girdim beta kanal dedim bu bilgisayardaki kullanıcı zaten Microsoft hesabına bağlı o yüzden kullanıcıyı seçtim. mete_kral dedi: E abi Insider girdim beta kanal dedim bu bilgisayardaki kullanıcı zaten Microsoft hesabına bağlı o yüzden kullanıcıyı seçtim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme denetledim olmadı yok.
KojiroHyuga04 dedi: @mete_kral ayarlar> güncelleştirmeler> Windows Insider programı. Sırayla tıkladığınızda hesap bağlamanızı isteyecek. Beta kanal seçin artık bir Insider oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... E abi Insider girdim beta kanal dedim bu bilgisayardaki kullanıcı zaten Microsoft hesabına bağlı o yüzden kullanıcıyı seçtim. mete_kral dedi: E abi Insider girdim beta kanal dedim bu bilgisayardaki kullanıcı zaten Microsoft hesabına bağlı o yüzden kullanıcıyı seçtim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme denetledim olmadı yok.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.881 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 11 Mart 2021 #40 Arkadaşım sabırlı ol. Gelir illaki.