Şu an çıkış yapalım mı?Release Preview ve Beta kanalındaysanız zaten RTM sürümdesiniz. Insider'dan çıkış yapmanız yeterli. Dev kanalındaysanız RTM sürümden ileri bir sürüm kullandığınız için format atmanız gerekir.
Beta kanalındaki RTM sürüme yeni Insider build güncellemeleri gelmemesi için evet, çıkış yapın.Şu an çıkış yapalım mı?
Şu an çıkış yapalım mı?
Benim şahsi fikrim programa devam etmeye gerek yok. Çıkış yapıyorum.Özellikleri önceden alacaksınız, hata ve buglar olabilir. Siz bilirsiniz.
Ben Dev kanalındayım, o yüzden uğraşmak istemiyorum.Benim şahsi fikrim programa devam etmeye gerek yok. Çıkış yapıyorum.
Beta kanalındaki RTM sürüme yeni Insider Build güncellemeleri gelmemesi için evet, çıkış yapın.
Çıkacağım dedim de nasıl çıkacağım onu bulamadım bak![]()
Kapalı yaptım o seçeneği ve bu ekran çıktı karşıma. Tamamdır galiba çıkış yaptık.Buradan.
Eki Görüntüle 1180588
Sizde üsteki seçenek açık olacak oradan bugün veya yarın gelecek olanı bekleyin.Eki Görüntüle 1180593
Tamamdır çıkış yaptı.
Kapalı yaptım o seçeneği ve bu ekran çıktı karşıma. Tamamdır galiba çıkış yaptık.Eki Görüntüle 1180599
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.