Windows 11 çıktı mı?

Ram kullanımı nasıl boşta iken? Ayrıca W10'dan 11'e geçiş gibi formatsız bir seçenek var mı, yoksa tüm programlar baştan yüklenecek mi?
Media Creation Tool ile kurulum dosyasını USB belleğe yazdırıp boot ettim; kurulum sihirbazına yeni bir seçenek eklemişler, Windows dosyalarını Windows.old dosyası altında tutarak tertemiz Windows 11 kurulumu yapıyor programlarınızı daha sonra dilerseniz elle taşıyabilirsiniz ki ben öyle yaptım. Bellek kullanımına gelecek olursak benim için fark eden bir durum söz konusu yok hemen hemen aynı değerlerde kullanıyor ama sistem daha akıcı. Kullandığı bellek miktarına göre iyileştirilmiş performans söz konusu ki benim işlemcim Windows 11 destekleyen bir işlemci değil (7. nesil i5 200U); nasıl yükleyebildim ben de bilmiyorum; bununla ilgili konu da açtım hatta onaylanmasını bekliyorum.
 
@Serendipity hocam ben dev Channel'dan Update alıyorum nihai sürümde böyle bir Update gelmeyecek mi? Bir de bende 1. nesil Ryzen işlemci var TPM 2.0 nihai sürüm kurulum işleminde hata alır mıyım?
 

Geri
Yukarı