Daha Windows 11'i dün kurmuştum ve hiçbir şeyi yedeklemedim. Bugün bilgisayarı açtığımda Masaüstüne gelir gelmez sürekli ekran açılıp kapanıyor. Videosu var ama forum desteklemiyormuş. Sizin başınıza geldi mi ve bunun çözümü var mı?
Developer sürüm olduğundan olabilir mi? Her sistemde düzgün çalışmaz bu yüzden. Geri yükleme veya onarma yapabiliyorsanız yapın yoksa tekrar temiz kurulum yapın.
Bir şey varmış gibi tam çıkmadan kurarsanız böyle olur. Videoyu istersen Youtube'a at, kullanmadığın bir disk varsa ona da Windows 10 falan kur verilerini yedekle.
Neden 11 kullanıyorsunuz? Eğer işiniz için vs. değilse kullanmayın. Şu an developer sürümünde. Hatalar olacaktır. Birkaç ay daha 10 kullanın. Aceleniz nedir?
Daha Windows 11'i dün kurmuştum ve hiçbir şeyi yedeklemedim. Bugün bilgisayarı açtığımda masaüstüne gelir gelmez sürekli ekran açılıp kapanıyor. Videosu var ama forum desteklemiyormuş. Sizin başınıza geldi mi ve bunun çözümü var mı?
Devsürüm olduğundan olabilir mi? Her sistemde düzgün çalışmaz bu yüzden. Geri yükleme veya onarma yapabiliyorsanız yapın, yoksa tekrar temiz kurulum yapın.
Hocam genelde laptoplarda oluyor sanırım bende de oldu. Şarjdan çektim ekran kendine geldi fakat dili de ingilizce yapmamız gerekiyormuş. İngilizce yaptım şimdilik bir sorun yok.
Daha Windows 11'i dün kurmuştum ve hiçbir şeyi yedeklemedim. Bugün bilgisayarı açtığımda masaüstüne gelir gelmez sürekli ekran açılıp kapanıyor. Videosu var ama forum desteklemiyormuş. Sizin başınıza geldi mi ve bunun çözümü var mı?