Çözüldü Windows 11 Consumer Edition ISO'ya nasıl dönüştürülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Windows 11 23H2 ISO buradaki dosyayı indirdim. Sonra Rufus'u açtım bu dosyayı seçemiyorum çünkü halihazırda ISO dosyası yok. İndirdiğim dosyanın içinde setup klasörü var ona tıklayınca kendi PC'me kuruyor. Halbuki ben sadece ISO dosyası indirmek istemiştim.

1.PNG

2.PNG

hy.PNG

Neyse Microsoft'un kendi sitesinden indiriyorum orası olur herhalde.
sdsdsdsdsds.PNG

Bir de multi edition ne oluyor ? Sanırım tek bir isonun içinde Wİndows 11 pro, home, falan filan var değil mi ?

@revivality

Son düzenleme:
Çözüm
Bu. RAR'ın özelliklerini göster şimdi. Sağ tık özellikler de açılan pencereyi yolla

Yukarı bakarsan dosya zaten ISO. Yani sen ISO indirmişsin WinRAR ile ISO'yu açmışsın. Şaka gibi.

Lüten indirdiğin dosyayı bul ve Rusuf ile seçip yazdır bir USB'ye.

İndirmiş olduğun dosya ISO. Özellikler tıkladığın dosyayı açmadan etmeden Rufus'u açıp oradan dosya seçiminden açtığın WinRAR'ı seçip yükle de. WinRAR değil o aslında ISO sen WinRAR ile aç demişsin ondan RAR gözüküyor.
İndirdiğin dosya ISO zaten. iso aynı rar gibi bir sıkıştırma formatıdır. Bu sıkıştırma formatını RAR ile görüntüleyebilirsin ve öyle de yapıyıorsun. Bu dosyanın inmiş olduğu yere Rufus üzerinden gidersen sonunda W11_2H23_Turkish_x64V2.iso yazan dosyayı bulacak ve seçtiğinde yükleyebileceksin.
Tamamdır hocam teşekkürler sorun çözüldü galiba.

bv.PNG

Burada napayım ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı