Windows 11 CPU işlemleri neden fazla?

Bende aynısını dedim zaten 😁 hem laptopta hem pcde w11 denedim laptopta baya birşey yaptım yok hichirsey değişmiyor

Hocam tekrardan rahatsız ediyorumda Windows Defender dosyalarını nasıl sildiniz bir program ile mi ve de Windows güvenlik duvarını nasıl sildiniz simplewall nasıl indiririm güvenilir adresi hangisidir ve de nasıl kullanılıyor tam olarak neleri silmem lazım ve son olarak Windows kabuk programlarını nasıl sildiniz.
Unlocker programı ile Windows/WindowsApps ile ProgramFiles/WindowsApp dosyalarını silebilirsin.
Not: Laptop kullanıyorsan bence yapma. Çünkü birçok seneryo için örneğin Wifi ağına bağlanmada yada FN fonksiyonları (ses açma, değiştirme gibi falan).

Windows Defender'ı ise, bir Linux Live işletim sistemi başlatıım USB'den, oradan C diskine erişip öyle sildim. Unlocker silmiyor.

Simplewall için adres;

1703962738409.png

Bende 228 işlem var 😁

Windows/WindowsApps ve ProgramFiles/WindowsApps klasörlerini, Unlocker programı ile silersen, kabuk programlarını da silersin.
Tamamdır hocam son merak ettiğim python programlamaya başlamayı düşünüyorum bu yapacaklarım python programlamada indirilecek dosyalar için vb sorun çıkarır mı

Tamamdır hocam son merak ettiğim python programlamaya başlamayı düşünüyorum bu yapacaklarım python programlamada indirilecek dosyalar için vb sorun çıkarır mı
Hayır çıkarmaz. Windows işletim sistemiyle alakası yok yani. Python çalıştırma ortamı Windows'a veya onun uygulamalarına bağlı bir şey değil. Windows açılabilir ve kullanılabilir olduğu sürece Python geliştirmene engel olan bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı