Windows 11 CPU kullanımı boşta %100 oluyor

MasterKing25

Kilopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless
Merhaba. Yeni anakart aldım MSI MAG X570s Torpedo Max model fakat işlemci kullanımını Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde %100 olduğunu gördüm. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisi'den baktığında hangi uygulama kullandığına bakar mısın?
Buyrun ekran görüntüsü atarak cevap vereyim daha sağlıklı olur.
Görev Yöneticisi.png

Merhaba. Yeni anakart aldım MSI MAG X570s Torpedo Max model fakat işlemci kullanımını Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde %100 olduğunu gördüm. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Windows+R ile Çalıştır'ı aç. services.msc yaz, Hizmetler'den SysMain ve Windows Search'ü bul.

Sırayla bu ikisini Devre dışı bırak, Uygula, Durdur.

Windows+R ile Çalıştır'ı aç. services.msc yaz, Hizmetler'den SysMain ve Windows Search'ü bul.

Sırayla bu ikisini Devre dışı bırak, Uygula, Durdur.

Dediklerinizi denedim fakat halen yukarıdaki ekran görüntümdeki gibi %100 olarak görünüyor CPU kullanımı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı