Windows 11 CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan EKA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.109
İşletim sistemi
Windows 11

EKA

Hectopat
Merhaba. Dün fotoğraflarım görüntülenmiyordu. Hata veriyordu. Sistemi 3 gün önceye çevirdim. Fotoğraf sorunum düzeldi. Bilgisayarı kullandım, herhangi bir sorun yok. Ta ki kapatıp açana kadar. Açılırken mavi ekran ve birçok sorun çıktı.
Windows 11'de Srttrail.txt hatası varken şu anki görünen hata CRITICAL_PROCESS_DIED. Oldu. Şimdiden teşekkür ederim.

20240125_182543.jpg

20240125_182353.jpg

20240125_132236.jpg

srttrail.txt Windows önyükleme yapamadığında oluşturulan günlük dosyası ve otomatik onarıma geçilirken oluşturulur. Windows kurulum yaptığınız USB ile otomatik onarım yapın. Olmaz ise temiz bir kurulum tam yerinde olur. Sistem dosyaları bozulmuş olabilir.

srttrail.txt Windows önyükleme yapamadığında oluşturulan günlük dosyası ve otomatik onarıma geçilirken oluşturulur. Windows kurulum yaptığınız USB ile otomatik onarım yapın. Olmaz ise temiz bir kurulum tam yerinde olur. Sistem dosyaları bozulmuş olabilir.

Ama şu anki hatanın adı CRITICAL_PROCESS_DIED. Bununla ilgili bilginiz var mi? Ve uygulamalar her şey silinir mi? Teşekkür ederim.

Ve ne yapmam gerekiyor. Usb ile yüklemedim. Yaklaşık 6 aylık bir notebook. W11 kuruluydu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı