Windows 11 deneme sürümü bitince ne olur?

• Konuyu başlatan Kckc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 8.468
Windows etkin olmazsa güvenlik güncellemeleri gelmeyebiliyor. Bir arkadaşım yaşamıştı sonra tüm kredi kartı verileri çalınmıştı :D.
Windows 11'in deneme sürümü sona erdiği cihaz kişiselleştirme deneyimi kısıtlanır, sağ alta filigran yazısı çıkar, güvenlik ve güncelleme konusunda sıkıntılar çıkabilir. Değerlendirme kopyasının süresi dolduğunda ise Windows açıldığında daha yeni bir derlemeye güncellenmesi gerektiğiyle ilgili bir yazı çıkar. Belirli biz zaman çerçevesinde bu güncelleme gerçekleşmez ise Windows açılmaz, Windows'un açılabilmesi için tarihin, değerlendirme kopyası süresi bitmeden önceki tarihe güncellenmesi gerekir buda BIOS ayarlarından yapılır.

Hocam eğer deneme sürümü biterse PC'nin güvenliği kalmayacak mı?
Evdeki dizüstü bilgisayarda 1 sene boyunca Windows 10'u lisanssız olarak kullanmama rağmen güvenlik güncellemelerini almaya devam ettim. @491824 nın dediği olay bir ihtimal yaşansa bile @MuhammedA siz bu mesajınıza kaynakça olarak neyi gösteriyorsunuz?

Evdeki dizüstü bilgisayarda 1 sene boyunca Windows 10'u lisanssız olarak kullanmama rağmen güvenlik güncellemelerini almaya devam ettim. @491824 nın dediği olay bir ihtimal yaşansa bile @MuhammedA siz bu mesajınıza kaynakça olarak neyi gösteriyorsunuz?
Kendimi. Ben kesin bir şey demedim sadece ihtimal verdim.

@Kckc cihazınız tüm aylık, yenilik ve güvenlik güncellemelerini almaya devam edecek. Cihazın kişiselleştirme seçeneklerinin birçoğunu kullanamayacaksınız, ekranın sağ altında "Windows Etkinleştirilmedi" filigranı gözükecek. İyi akşamlar dilerim.

Ben sadece belirtmek istedim. Zaten gelmeyebilir olarak ihtimal belirttim. Hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı