Herkese iyi Sosyaller. Hazır sistemimi aldıgımda Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti. Ben de bilmediğimden soruyorum. Windows 11 deneme sürümü de var mı? Varsa nasıl indirilir? Etkinleştirilmeden kullanabilir miyim Windows 11'i?
Normal Windows 11 ISO indiriyorsun normal kuruyorsun. Etkinleştirmediğin sürece deneme sürümü olarak kullanılıyor. Etkinleştirmene gerek yok, sadece bazı seçenekler kısıtlı oluyor.Herkese iyi Sosyaller. Hazır sistemimi aldıgımda Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti. Ben de bilmediğimden soruyorum. Windows 11 deneme sürümü de var mı? Varsa nasıl indirilir? Etkinleştirilmeden kullanabilir miyim Windows 11'i?
Herkese iyi sosyaller. Hazır sistemimi aldıgımda Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti. Ben de bilmediğimden soruyorum. Windows 11 deneme sürümü de var mı? Varsa nasıl indirilir? Etkinleştirilmeden kullanabilir miyim Windows 11'i?
Herkese iyi Sosyaller. Hazır sistemimi aldıgımda Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti. Ben de bilmediğimden soruyorum. Windows 11 deneme sürümü de var mı? Varsa nasıl indirilir? Etkinleştirilmeden kullanabilir miyim Windows 11'i?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.