Windows 11 deneme sürümü var mı?

Asımus07

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Hazır sistemimi aldıgımda Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti. Ben de bilmediğimden soruyorum. Windows 11 deneme sürümü de var mı? Varsa nasıl indirilir? Etkinleştirilmeden kullanabilir miyim Windows 11'i?

Herkese iyi Sosyaller. Hazır sistemimi aldıgımda Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti. Ben de bilmediğimden soruyorum. Windows 11 deneme sürümü de var mı? Varsa nasıl indirilir? Etkinleştirilmeden kullanabilir miyim Windows 11'i?
Normal Windows 11 ISO indiriyorsun normal kuruyorsun. Etkinleştirmediğin sürece deneme sürümü olarak kullanılıyor. Etkinleştirmene gerek yok, sadece bazı seçenekler kısıtlı oluyor.

Herkese iyi sosyaller. Hazır sistemimi aldıgımda Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti. Ben de bilmediğimden soruyorum. Windows 11 deneme sürümü de var mı? Varsa nasıl indirilir? Etkinleştirilmeden kullanabilir miyim Windows 11'i?

Deneme sürümü ne anlamadım.

Windows 8'den beri ücretli kullanacaksın diye bir şey şartı olmadı Microsoft'un bildiğim kadarıyla (Home sürümü için), sadece kişiselleştirmeler ve kenarda kapanmayan bir "etkinleştir" yazısı var o kadar. Şu an resmi sitesinden Windows 11 Home ücretsiz indirebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı