Windows 11 desteklemeyen bilgisayara Insider Preview'leri deneyimlemek için yüklenebilir mi?

Fatieh

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, evet sabıkalı zanlı gibi liste var karşımızda. Kendi elimle düzeltebileceğim büyük ihtimalle GPT'dir. Diski GPT yaparak yapılmıyorsa elimdeki SSD'yi takarak halledebilirim. Bilgisayarda şu an Windows 8.1 var. Eğer olabilirse 10 yükleyip 11'i indirebilirim.

Kendi bilgisayarımda kullanıyordum fakat bugün 10'a dönüş yaptım stabil olsun diye. Dual Boot mevzusuna girmeyeyim diyorum elimde de böyle bir laptop var.

Ekran kartının DirectX 10 desteği var. Secure Boot ayarını BIOS'ta göremedim. TPM yok bilgisayarda. UEFI desteklemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nihai sürüm çıkana kadar @354216 adlı arkadaşımın modlanmış ISO'larını kullanabilirsiniz. Fakat düzgün kullanabileceğinizi hiç sanmıyorum. Tamamen performans sorunlarıyla uğraşacağınıza eminim. En az 16 GB ram öneriyorum. Ayriyeten CPU'nuzun da kaldırabileceğini sanmıyorum. Kurulum yapılır, fakat sağlıksız olur.

Benim kurduğumda Windows 10'a göre Ram kullanımı düşük fakat HDD kullanımı çok fazlaydı. Ve stabil değildi. Çok garip sorunlar yaşadım benim için hayal kırıklığıydı önermem.

Benim kurduğumda Windows 10'a göre Ram kullanımı düşük fakat HDD kullanımı çok fazlaydı. Ve stabil değildi. Çok garip sorunlar yaşadım benim için hayal kırıklığıydı önermem.
Dostum siz ve sizin gibilerde sanırım anlama sorunu var. Nasıl stabil olmasını bekliyorsun? Nasıl sorun yaşamamayı bekliyorsun? Hayır şu anda Windows 11 zaten tam sürüm olarak duyurulmadı ki? Tam sürüm çıkış yapana kadar Microsoft'da Insider görevi yapan gönüllüler için ön kullanıma sunuldu. Tabii ki de sorun olacak. Microsoft bunu zaten Insider kullanıcıları sorunları bize bildirsin ki nihai sürüm çıkana kadar çözelim diye yayınlıyor. Biraz araştırma yapıp güzelim işletim sistemini batırma lütfen.

Hocam dediğim gibi nihai sürüm çıkana kadar yenilikleri gözlemlemek için kuracaktım. Bakarım onlara sağolun hocam.

Dostum insider sürümünde olduğunun farkındayım. Kararlı sürüm çıkana kadar kurmasını önermem. Kur kardeşim çok güzel işletim sistemi mi diyeyim? Chrome'a girerken bile hata veriyor ne işine yarasın şuan bu sürüm? Zaten adamın sistemi belii Windows 10 bile önerilmez o sisteme. Kurabiliyorsa 8.1 kursun.

Hatam yoksa şu anlık insider için sistem gereksinimlerinin karşılanması şart değil. Nihai sürümde önemli hale gelecek bunlar.

Ben geçmenizi tavsiye eder miyim? Bence geçmeye değecek bir şey yok, Windows 10'un makyajlısı. Windows 10 2025 yılına kadar destek verecek halihazırda.

Secure Boot zorunluluğu da dual boot hem Linux hem de Windows sistem kullananlar için ayrı dert. Kökten tamamen Linux dağıtımlarına geçirtecekler adamı.

Sanırsam hala anlamıyorsun. Böyle hataların olması aşırı DOĞAL. Demen gereken şey yukarıdaki cümle değil. Demen gereken şey:
Bu kadar basit. Aynı herkesin Windows 8'de yaptığı gibi, güzelim işletim sistemini batırmayın rica ediyorum.

Güzel ? Arada bir fark yok nereden karar verdiniz güzel olduğuna VİSTA gibi olmayacağına nereden karar verdiniz ilah mısınız? İşletim sistemi çok güzel dahi olsa o sisteme kursa ne performansı alacak ? Arayüzde bile takılmalar olur. Sizin dediğiniz gibi toz pembe değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…