Windows 11 desteklemeyen bilgisayara Insider Preview'leri deneyimlemek için yüklenebilir mi?

Güzel ? Arada bir fark yok nereden karar verdiniz güzel olduğuna VİSTA gibi olmayacağına nereden karar verdiniz ilah mısınız? İşletim sistemi çok güzel dahi olsa o sisteme kursa ne performansı alacak ? Arayüzde bile takılmalar olur. Sizin dediğiniz gibi toz pembe değil bu.
Güzel kardeşim benim, işletim sisteminin güzel olduğu benim fikrim. Ayriyeten yukarıdaki yorumumu okursanız arkadaşa ben de Windows 11 kurmasını ÖNERMEDİM. O sisteme şu an Windows 8.1 bile kurmak, eziyet olur.

Dostum insider sürümünde olduğunun farkındayım. Kararlı sürüm çıkana kadar kurmasını önermem. Kur kardeşim çok güzel işletim sistemi mi diyeyim? Chrome'a girerken bile hata veriyor ne işine yarasın şuan bu sürüm? Zaten adamın sistemi belii Windows 10 bile önerilmez o sisteme. Kurabiliyorsa 8.1 kursun.
Hatam yoksa şu anlık insider için sistem gereksinimlerinin karşılanması şart değil. Nihai sürümde önemli hale gelecek bunlar.

Ben geçmenizi tavsiye eder miyim? Bence geçmeye değecek bir şey yok, Windows 10'un makyajlısı. Windows 10 2025 yılına kadar destek verecek halihazırda.

Secure Boot zorunluluğu da dual boot hem Linux hem de Windows sistem kullananlar için ayrı dert. Kökten tamamen Linux dağıtımlarına geçirtecekler adamı.
Güzel ? Arada bir fark yok nereden karar verdiniz güzel olduğuna VİSTA gibi olmayacağına nereden karar verdiniz ilah mısınız? İşletim sistemi çok güzel dahi olsa o sisteme kursa ne performansı alacak ? Arayüzde bile takılmalar olur. Sizin dediğiniz gibi toz pembe değil bu.
Sanırsam hala anlamıyorsun. Böyle hataların olması aşırı DOĞAL. Demen gereken şey yukarıdaki cümle değil. Demen gereken şey:

Bu kadar basit. Aynı herkesin Windows 8'de yaptığı gibi, güzelim işletim sistemini batırmayın rica ediyorum.
Arkadaşlar sıkıntı yok. Benim bu Insider Preview’i kurma nedenim günlük kullanım değil. Windows 11’i kendi bilgisayarımda değil de eski laptopumda takip edeceğim. Laptop ile işim olursa dual boot ile Windows 8.1’i kullanacağım. Kendi bilgisayarıma çıkana kadar kurmayacağım. Kurarsam dual boot ile kurarım. Yani benlik bir sıkıntı yok. Yoksa bende farkındayım bunun günlük bilgisayara kurulmaması gerektiği.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı