Windows 11 desteklemeyen bilgisayara nasıl kurulur?

Windows 11 desteklemeyen bilgisayara kolay bir şekilde nasıl kurulabilir?

Eğer bilgisayarınızın sadece işlemcisi desteklemiyorsa kurabilirsiniz benim sadece işlemci desteklemiyor TPM2.0 ve Secure Boot mevcut anakartta ve şu an Windows 11'i sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum Valorant gibi TPM2.0 ve Secure Boot özelliğini zorunlu kılan oyunları sıkıntısız şekile oynuyorum. Rufus ile TPM2.0 ve Secure Boot zorunluluğunu atlayarak Windows 11 kurabilirsiniz ama Valorant gibi TPM2.0 ve Secure Boot zorunluluğu olan oyunları oynayamazsınız.

Hocam ben en son desteklenmeyen bir bilgisayara kurmaya çalıştığımda kurulum ekranı gelmeden mavi ekran hatası alıyordum. Bu hata hakkında bir konum bile var ama muhtemelen çözümü yok. Dilerseniz Tiny11 gibi 3. parti düzenlenmiş ISO dosyalarını deneyebilirsiniz, ama düzgün bir deneyim istiyorsanız orijinal Windows 10/11 kurmanızda fayda var.

Hocam ben en son desteklenmeyen bir bilgisayara kurmaya çalıştığımda kurulum ekranı gelmeden mavi ekran hatası alıyordum. Bu hata hakkında bir konum bile var ama muhtemelen çözümü yok. Dilerseniz tiny11 gibi 3. parti düzenlenmiş ISO dosyalarını deneyebilirsiniz, ama düzgün bir deneyim istiyorsanız orijinal Windows 10/11 kurmanızda fayda var.

Tiny11'de TPM2.0 özelliği mevcut mu hocam?

Tiny11'de TPM2.0 özelliği mevcut mu hocam?

Hocam Windows 11'li tüm sistemlerde mevcut Rufus ile atlayabiliyorsunuz ama yine de Valorant gibi TPM2.0'ı zorunlu kılan oyunlar açılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı