Tamamdır hocam Valorant'ı arada oynuyorum zaten 1 senedir banlıydım daha 3 ay var artık oynamam o kadar para verdim bir çıktım diye 1 sene ban mı olur? Neyse sağ olun hocam iyi akşamlar.
Aynı şekil windows bir süre sonra güncelleme almıyor geri windows 10 a döndüm kurmana gerek yok bence.Kuruluyor kurulmasına da kuranlarda hep ufak tefek bazı sıkıntılar çıkıyor sonra Windows 11 kötü deyip 10'a geri geçiyorlar.
Boşverin be hocam hava olsun diye yüklerim genede, bir arada windows 10'a dönerim özlerim onun için ayrı forum açarım. teşekkür ederimAynı şekil windows bir süre sonra güncelleme almıyor geri windows 10 a döndüm kurmana gerek yok bence.
Aynı şekil Windows bir süre sonra güncelleme almıyor geri Windows 10'a döndüm kurmana gerek yok bence.
Problemli mi yani hocam? windows 11 olmakta zarar varmı yani yoksa düz aynı şekil miHocam ben tersini düşünüyorum. 4 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı ve o kadar alıştım ki asla Windows 10'a dönemem. Ayrıca Windows 10'dan daha çok özellik sunuyor.
Problemli mi yani hocam? Windows 11 olmakta zarar var mı yani yoksa düz aynı şekil mi?
Ağır bir işletim sistemi hafifletilme yapılsa bile ağır kaçıyor maalesefProblemli mi yani hocam? windows 11 olmakta zarar varmı yani yoksa düz aynı şekil mi
Tamamdır hocam sizin için yüklüyorum teşekkür ederim ilginiz için <34 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Windows 11'e geçersen Windows 10'dan farkları hemen ayırabilirsin. Ben gayet beğeniyorum Windows 11'i
Tamamdır hocam sizin için yüklüyorum teşekkür ederim ilginiz için <3
O kernel çekirdeği ile alakalı, Vista'dan beri mevcut işletim sistemine yama yapıyorlar. Yenisini yapmak lazım ama uğraşmıyor Microsoft.Ağır bir işletim sistemi hafifletilme yapılsa bile ağır kaçıyor maalesef
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.