Windows 11 desteklemeyen sisteme yüklemek sorun çıkartır mı?

Selim90

Decapat
Daha fazla  
Windows'un resmi sitesinde sistem gereksinimleri kısmında Windows 11 için 1GHz+ ve 64 Bit özelliklerini istiyor ve benim bilgisayarım bu özellikleri karşılamasına rağmen işlemci Windows 11'i desteklemiyor diyor. (64 Bit, 2.70 GHz) desteklenen işlemciler benim işlemcimden daha kötü olmasına rağmen destekliyorken ben neden Windows 11'i yükleyemiyorum? Diğer bir sorum ise buna rağmen Windows 11'i yüklersem herhangi bir kasma veya rahatsız edici bir şeyle karşılaşır mıyım?

resim_2024-02-20_141257773.png

Kullandığınız sabit disk iyi ise gezinirken donup kasacağını düşünmüyorum. Çalıştığım ofiste bulunan eski ve desteklenmeyen bilgisayarlara güvenlik amaçlı Windows 11 kuruyorum. Diskleri ortalama hızda çalıştığı için sıkıntı yaşayan olmadı.

Burada dikkat etmeniz gereken konu kullandığınız parçaların sürücüleri hangi işletim sistemlerini destekliyor olması. Ona bir göz gezdirebilirsiniz.

Windows'un resmi sitesinde sistem gereksinimleri kısmında Windows 11 için 1GHz+ ve 64 Bit özelliklerini istiyor ve benim bilgisayarım bu özellikleri karşılamasına rağmen işlemci Windows 11'i desteklemiyor diyor. (64 Bit, 2.70 GHz) desteklenen işlemciler benim işlemcimden daha kötü olmasına rağmen destekliyorken ben neden Windows 11'i yükleyemiyorum? Diğer bir sorum ise buna rağmen Windows 11'i yüklersem herhangi bir kasma veya rahatsız edici bir şeyle karşılaşır mıyım?

Eki Görüntüle 2121295

İşlemcinin gücü GHz'den ibaret değil. Desteklenmeme durumu direkt işlemciyi tanımamak üzerineyse sorunlar olabilir ama o kadar sert bir durum yoksa pek sorun çıkacağını sanmam.

Bu arada neden Windows 11 geçmek istiyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı