Windows 11 Destekleyen İşlemciler Belli Oldu

Ya Windows 10 dada aynısı vardı ama 2. nesil işlemci ile kullandım. Desteklemiyor diyor kağıt üzerinde lakin SSD varsa sorunsuz kullanırsınız.
İnanın şuan da bu listeye aldırış bile etmiyorum. Benim için önemli olan TPM zorunluluğunun kalkması. TPM olmadığı için geçemiyorum ne yazık ki.

Bir laf vardır, ama demeyeceğim Microsoft için. Tebrikler hocam bu arada. Şu TPM zırvalığı kalkarsa bende i7-2600'lü olan yan sistemimi geçireceğim.
Hocam teşekkürler. USB belleğimi tanısa flaş üzerinden kuracaktım. Ama olsun, sonuç olarak başarılı şekilde kuruldu.

İnanın şu an da bu listeye aldırış bile etmiyorum. Benim için önemli olan TPM zorunluluğunun kalkması. TPM olmadığı için geçemiyorum ne yazık ki.

Windows 10 da böyle bir zorunluluk yoktu lakin buna neden böyle bir şey yapmışlar bilmiyorum. Zannedersem diz üstü bilgisayarlara geçiş yapılsınlar diye yaptılar orasını Microsoft bilir :)

Arkadaşlar dediğim gibi 7.nesil işlemcisi olan (hatta en kötü i7 işlemciye sahip) bilgisayarıma başarılı şekilde kurdum. Tüm sürücüler sıkıntısız kuruldu. Bilmiyorum benden mi kaynaklı ama hoparlörün ses kalitesi düştü. Laptopun kendi hoparlörünün.
@Recep Baltaş hocam çalışıyor :)
Sızıntı ISO ile hiç oynanmamıştır!

Arkadaşlar dediğim gibi 7.nesil işlemcisi olan (hatta en kötü i7 işlemciye sahip) bilgisayarıma başarılı şekilde kurdum. Tüm sürücüler sıkıntısız kuruldu. Bilmiyorum benden mi kaynaklı ama hoparlörün ses kalitesi düştü. Laptopun kendi hoparlörünün.
@Recep Baltaş hocam çalışıyor :)
Sızıntı ISO ile hiç oynanmamıştır!
Umarım Nihai sürümde bir sıkıntı olmaz.

Umarım Nihai sürümde bir sıkıntı olmaz.
İnşallah hocam. İnsanlar o kadar beklediler, mahvetmesinler sistemi.

Vallahi 7.nesile destek gelsin, anında geçerim. Windows 10 üzerinde durursam beni...

İnşallah hocam. İnsanlar o kadar beklediler, mahvetmesinler sistemi.

Vallahi 7.nesile destek gelsin, anında geçerim. Windows 10 üzerinde durursam beni...

Esas bomba bu hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı