Windows 11 destekli sisteme Windows 11 kurulur mu?

kimboms

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle sormak istediğim birkaç soru var. Windows 10'a göre Windows 11'in performansı nasıl? En son kullandığımda Windows 10'a göre biraz yavaş olduğu için geri dönmüştüm. Şu anda Windows Update üzerinde bilgisayarımın desteklediğine dair bir mesaj var. Sizce Windows Update üzerinden mi, temiz kurulum ile mi kurmalıyım? Ya da kurmak için erken mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-10-06 191117.png
    Ekran görüntüsü 2021-10-06 191117.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 119
Öncelikle sormak istediğim birkaç soru var. Windows 10'a göre Windows 11'in performansı nasıl? En son kullandığımda Windows 10'a göre biraz yavaş olduğu için geri dönmüştüm. Şu anda Windows Update üzerinde bilgisayarımın desteklediğine dair bir mesaj var. Sizce Windows Update üzerinden mi, temiz kurulum ile mi kurmalıyım? Ya da kurmak için erken mi?

Basit kullanıcıysanız oyun oynuyorsanız geçin.

Genel olarak bilgisayarda çok şey yapan biri değilim. Discord'ta arkadaşlarımla konuşmak,YouTube'de video izlemek,Spotify'da şarkı dinlemek gibi şeyler için kullanıyorum.Nadiren VALORANT gibi oyunlar oynuyorum. Sanırım temiz kurulum ile geçeceğim.

Genel olarak bilgisayarda çok şey yapan biri değilim. Discord'da arkadaşlarımla konuşmak, YouTube'da video izlemek, Spotify'da şarkı dinlemek gibi şeyler için kullanıyorum. Nadiren Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Sanırım temiz kurulum ile geçeceğim.

Geçmenizi öneririm yeni tasarımı oldukça hoş.

Bende de update üzerinden uyumlu olduğu yazıyordu. Ben ISO olarak indirip Rufus ile format belleği hazırlayarak temiz kurulum olarak yaptım. Hızlandığını hissediyorum. Bu arada Windows 10'da OEM key ile aktifleştirmiştim. 11 kurunca otomatik aktifleşti.

nasıl yani hocam? genelde oyun ve tarayıcı için kullanıyorum herhangi bir sorun yaşar mıyım oyunlarda? valorant cs bf vs..
Bende de update üzerinden uyumlu olduğu yazıyordu. Ben ISO olarak indirip Rufus ile format belleği hazırlayarak temiz kurulum olarak yaptım. Hızlandığını hissediyorum. Bu arada Windows 10'da OEM key ile aktifleştirmiştim. 11 kurunca otomatik aktifleşti.
teşekkürler hocam bende harici satın alma ile key girmiştim bir sorun yaşamayız o zaman

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı