Dikkat etmedim o kadarına forumda gezinirken denk geldimHocam konu 1 sene önce açılmış.
Dikkat etmedim o kadarına forumda gezinirken denk geldimHocam konu 1 sene önce açılmış.
Anlayamadım mesela bu linkte ki de mi zararlı.
Saglamlisans ile bu satıcı arasında fiyat farkı vardı. O yüzden direk burdan aldım.Sorun yaşayacağını sanmıyorum ama OEM lisans almanı öneririm. Böylece her format attığında direkt etkinleştirir. Ama bildiğim kadarıyla sadece kurduğun işletim sistemi için geçerlidir bu. Yani atıyorum Windows 10 OEM lisansı satın aldın diyelim ve daha sonra vazgeçtin Windows 7 kurduğunu varsayalım. Onun için geçerli olmayacaktır. Ama muhtemelen Windows 11 için geçerli olur diye düşünüyorum. Ayrıca saglamlisans.com gibi yerlerden de satın alabilirsin. Güvenilir bir site. Trendyol da güvenilir bir site.
Tabi alabilirsin. Sorun yaşamazsın diyorum ben de.Saglamlisans ile bu satıcı arasında fiyat farkı vardı. O yüzden direk burdan aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.