Windows 11 dosya gezgini ekranda kaldı

jacks0onn

Kilopat
Katılım
20 Ekim 2015
Mesajlar
51
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Masaüstündeki hiçbir uygulamaya tıklayamıyorum ve dosya gezgini bu şekilde kaldı ve hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Bilgisayarı kapatıp açmayı denedim fakat sorun çözülmedi. Bu şekilde hala ekranda duruyor ve masaüstü uygulamalarına tıklayamıyorum. Sorun bir USB flash taktıktan sonra oldu. Ekranda sadece yenile yapabiliyorum. Nasıl çözebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Ekran görüntüsü_20221226_025258.png


Ekran görüntüsü_20221226_025307.png
 
Hocam taktığınız USB belleğin virüslü olma ihtimali var mı?

Olma ihtimali yok aslında yeni alınmış bir USB bellekti fakat arkadaşım sürekli aldığı eski bilgisayarlara takıyordu yani tam emin olamıyorum ama virüs kaynaklı bir sorun gibi durmuyor. Tabii emin olmayarak söylüyorum.

Windows dosya gezgininde bilinen bir sorun vardi ve bununla ilgili bir güncelleme yapilacakti. Konuyla ilgili detaylara sahip degilim.
Burada birkac öneri var
Sistemi geri yüklemek ve bakim yapmak icin güvenli modu kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam eve döndüğümde bakıp deneyeceğim.

Sorun şu ki görev yöneticisinde dosya gezgini görünmüyor ve dosya gezginin olduğu herhangi bir yere sağ tıkladığımda masaüstü etkileşimi çıkıyor ( yani yenile, görünüm, +yeni vb.). Ama masaüstümdeki hiçbir uygulamaya tıklayamıyorum yani sanki arka plan yok gibi.
 

Geri
Yukarı