Merhaba, ASUS ROG STRIX G17 cihazımı bu gün şarja takıp açtım, açılışta mavi ekran verip kendini yeniden başlattı. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yakın zamanda bilgisayara temiz kurulum da yapmıştım, tüm sürücüler güncel diye biliyorum, herhangi bir güncelleme gözükmüyor. Minidump dosyasını kontrol ettiğimde "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" hatası ile karşılaştım ancak sorunun kaynağını bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Logitech araçlarını sil, Asus araçlarını sil. Logitech ve Kaspersky sil. Windows update ile güncellemeleri kontrol et. Bunları yap ve gelişmeleri bildir.
Dosya tamamen boş. Açıkçası bu yüzden farklı bir dosya istediğimi de belirteyim. Dosyadaki gözüme çarpan tek şey:
Apple'a ait bir cihazın, sisteme bağlanması sırasında sistemin cihazı tanımlamadığını görüyorum. Sistem bu cihazı okuyamamış anladığım kadarıyla ama bu kesin bir suçlu diyemem. Çünkü USB tarafından herhangi bir hata bildirimi olmamış.
Dosya tamamen boş. Açıkçası bu yüzden farklı bir dosya istediğimi de belirteyim. Dosyadaki gözüme çarpan tek şey:
Apple'a ait bir cihazın, sisteme bağlanması sırasında sistemin cihazı tanımlamadığını görüyorum. Sistem bu cihazı okuyamamış anladığım kadarıyla ama bu kesin bir suçlu diyemem. Çünkü USB tarafından herhangi bir hata bildirimi olmamış.
Telefonumu Thunderbolt işaretli DP portundan sarj ediyorum, onun yüzünden olabilir mi?
İşaretli portun sağındaki port, fotoğraf bana ait değil reddit üzerinden aldım.
Telefonumu Thunderbolt işaretli DP portundan şarj ediyorum, onun yüzünden olabilir mi?
İşaretli portun sağındaki port, fotoğraf bana ait değil Reddit üzerinden aldım.
Evet, ilkinde bağlı değildi. Kaspersky silsem korumasız kalacak Logitech silsem ekipmanları kullanamayacağım. Bilemedim ne yapacağımı abuk subuk mavi ekranlar alıyorum.
Öyle yapayım o zaman, bir sorum daha olacak biliyorsanız, o attığım fotoğraftaki port Thunderbolt 4 destekli mi? Asusun sitesinde ''1x Thunderbolt™ 4 support DisplayPort™'' böyle diyor ancak emin olamadım.