Çözüldü Windows 11 DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
GTA V oynuyordum. Modem siparişim gelmiş oyunu kapattım alt F4 atarak. Ardından modemi kurdum sevinçli sevinçli hızını test edecektim. PC yanına bir gittim mavi ekran vermiş. Açmayı deniyorum açılıyor giriş yapmak için enter basıyorum donuyor ve mavi ekran. Dün ki sistem kayıt noktasına döndüm hala aynı durumda.
Hata kodu: DPC_WATCHDOG_VIOLATION
Hata videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA V oynuyordum. Modem siparişim gelmiş oyunu kapattım alt F4 atarak. Ardından modemi kurdum sevinçli sevinçli hızını test edecektim. PC yanına bir gittim mavi ekran vermiş. Açmayı deniyorum açılıyor giriş yapmak için enter basıyorum donuyor ve mavi ekran. Dün ki sistem kayıt noktasına döndüm hala aynı durumda.
Hata kodu: DPC_WATCHDOG_VIOLATION
Hata videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Aorus

@Aorus

Masaüstüne giremiyorum donuyor PC. Açılır açılmaz Windows kilit ekranında gidiyor.

Masaüstüne giremiyorum donuyor PC. Açılır açılmaz Windows kilit ekranında gidiyor.
genelde PC'de virüs varsa olan bir şeydir. PC açılırken F8'e basın art arda. Açılan menüden Güvenli Mod'u seçin ve bilgisayarı böyle açın. Eğer varsa ve silebiliyorsanız virüsleri silin.

Güvenli moda girdikten sonra dosyalarinida at.

Genelde PC'de virüs varsa olan bir şeydir. PC açılırken F8'e basın art arda. Açılan menüden güvenli Mod'u seçin ve bilgisayarı böyle açın. Eğer varsa ve silebiliyorsanız virüsleri silin.

Güvenli moda girdikten sonra dosyalarinida at.

F8 basarak açmaya çalıştım. Güvenli modu açmıyor. Kilit ekranı geldi bu sefer dondu mavi ekran vermedi hala. Acaba diyorum ki PC mavi ekran verince ayarları açıyor oradan veriler silinmeyecek şekilde PC sıfırlasam olur mu? Şifrelerim var gider mi masaüstündeki text dosyalarım.

F8 basarak açmaya çalıştım. Güvenli modu açmıyor. Kilit ekranı geldi bu sefer dondu mavi ekran vermedi hala. Acaba diyorum ki PC mavi ekran verince ayarları açıyor oradan veriler silinmeyecek şekilde PC sıfırlasam olur mu? Şifrelerim var gider mi masaüstündeki text dosyalarım.
Guvenli modu açmaz zaten bi yer acacak sorun gider diyeceksin başlangıç ayarları diyeceksin guvenli modu seçeceksin.

Eğer şu an mouse gereken ediyorsa sağ alttan yeniden başlat PC'yi başlamadan önce parmağın Shift'te olsun basılı tut.

Guvenli modu açmaz zaten bi yer acacak sorun gider diyeceksin başlangıç ayarları dileyeceksin guvenli modu seçeceksin.

Eğer şu an mouse gereken ediyorsa sağ alttan yeniden başlat PC'yi başlamadan önce parmağın Shift'te olsun basılı tut.
Burası mı hocam?

Dosya Ekleri

• 17216511461398694448938948713500.jpg
    17216511461398694448938948713500.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 38

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı