Windows 11 düşük sistemlerin fişini çekti!

Vista zamanında XP'de kalınma sebebi daha çok kernel patch'lerinin oturmamasıydı ve bunun sebebiyle çok bug'lı olmasıydı. 11'de köklü bir değişiklik yapmadılarsa bu konuda, sistem gereksinimleri çok farklı olmaz.

Böyle bir şey olacağını sanmıyorum daha çok kullanıcıya ulaşmak için eski bilgisayarlar da destekliyecektir o hatanın çözümü var zaten @R. B. D hocam paylaşmış.
Hocam zaten eninde sonunda yazılımcılar birkaç modlamayla düşük sistemler için kullanılabilir hâle getirirler.
(Windows ekibinden değil, bağımsız yazılımcılardan bahsediyorum.)

Windows 11 çıkmayacağını bildiğim için sorun etmiyorum. Windows 10'un o kadar eksikleri ve hataları varken W11'i çıkartmazlar. Yeni işletim sistemi gelecek ama muhtemelen W10'un devamı gibi bir şey.

Her şeye ek olarak ana makineye kurmadan sanal makineye kurup bu durumları yaşamanız normal karşılanabilir. Üstelik işletim sisteminin daha final sürümü olmadığını göz önünde bulundurursak bu durum normal bana kalırsa...

Ana makineye kurup denediğinizde muhtemelen sorun yaşamazsınız.
Sevgilerle...

Bende o hatayı alıyorum USB yüklerken fakat yükseltince sorun olmadı ama işte temiz kurulum yapamıyorum.

Sistemim:
Anakart: P5B Deluxe
İşlemci: Q8300
RAM: DDR2 6 GB
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4300/4500 Series

Sorunu nasıl düzeltebilirim? DLL ile düzeltmeyi denedim fakat işe yaramadı. Biosumdada öyle bir ayar yok. Temiz kurulum yapamaz mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…