Windows 11 düşük sistemlerin fişini çekti!

Abi ben i5 4200M, 4 GB RAM, 1TB HDD ve R5 M230'lu bir laptop kullanıyorum bana destek verilir mi?

Şu anlık gözüken 8. nesile bile adam akıllı destek vermedikleri, yani destek vermezler. ( destek vermesede kullanabilirsin ama işlemci güncelleme optimizasyon alamazsın. Yine de kullanabilirsin fazla etkilemez )

Şu anlık gözüken 8. nesile bile adam akıllı destek vermedikleri, yani destek vermezler. ( destek vermesede kullanabilirsin ama işlemci güncelleme optimizasyon alamazsın. Yine de kullanabilirsin fazla etkilemez )

Bana Windows Update'den gelirse ben hemen indiririm ama destek vermemeleri saçma olmuş. Bir arkadaş i5 3470 ve RX550'li DDR3 masaüstü almıştı onlar da destek alamayacak. Ya 2 3 yıl önce 7. Nesil işlemcili bilgisayar alanların şanssızlığı? (bu arada bilgilendirme için teşekkürler)

Destek vermediği zaman kullanma şansım oluyor mu? Oluyorsa nasıl olduğunu kısaca özetler misiniz?

Destek vermediği zaman kullanma şansım oluyor mu? Oluyorsa nasıl olduğunu kısaca özetler misiniz?

İşlemcinize optimizasyon garantisi sunmaz kısacası, güncelleme alamazsınız. Bu da %100 işlemci ve işlemci yükü isteyen uygulamalarda performans kaybına yol açar. Tabii cümlenin başında dediğim gibi kullanılır mı diye sorarsanız kullanılır.

( Makalede niye sınırlı kesime destek verdiklerinden bahsettim )

Yani işlemcim desteklemeyince Windows Update'den güncelleme alamayacak mıyım? (çok teşekkür ederim bu arada özel olarak ilgilendiğiniz için)

Yani işlemcim desteklemeyince Windows Update'den güncelleme alamayacak mıyım? (çok teşekkür ederim bu arada özel olarak ilgilendiğiniz için)

Windows orijinal olduğu sürece güncelleme alırsınız diğer açıklar vs. için ama ( bunla ilgili fazla bilgi yok şu anlık ) işlemci yükü isteyen uygulamalarda optimizasyon olmadığı için %10 civarı veya daha fazla verim kaybı olur. ( Windows 11 içindeki en basitinden bir uygulamayı çalıştırırsanız bu işlemcide işlenip ekran kartı ile ekrana görüntülenir. Bu da demek oluyor ki işlemcinin OS'a optimize edilmemesi durumunda performans kaybı olacaktır )( rica ederim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…