Windows 11 Durum Depo Hizmeti %100 CPU kullanıyor

Aylmfuha

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara/Kırıkkale
Daha fazla  
Merhaba. Durum Depo Hizmeti adında bir hizmet var, işlemciyi %100 kullanıp bilgisayarımı kullanılmaz hale getiriyor. 2 kere format attım, internette gördüğüm her çözümü denedim fakat hiçbir şey fayda etmedi, kurtulamıyorum bundan.

Bu sorunu bende çok yaşamıştım. Bende de CPU ve SSD'yi %100de kullanıp sistemi kitleyip mavi ekran verdiriyordu. Sizin denediğiniz bütün SFC, ssd sağlık ve memtest testlerini yapmıştım. "MsEdgeView2" adlı windows32 uygulaması bütün sistemi kitliyordu. Hiçbir şekilde çözüm bulunamıyor hocam 4 kez format atmama rağmen ilk günde yapıyordu bunu. En son sistemi komple değiştirmekle çözümü buldum. Hizmetlerden bir kaç birşey kapattıktan sonra düzelip tekrar gelmişti. Çok uğraştıran bi sorun bu maalesef.

-İşletim sistemini Windows 11'e yükseltince düzelmişti problem

Hocalarım tüm konuyu okudum bende şaşırdım kaldım. Bilgisayardan randıman almak için bende bir ton hizmeti kapattım ama bu hizmet bende hiç böyle işlemedi. Hocam denemişsinizdir sanırsam ama Regedit MSConfig ikisini de yan yana açın. Birinden kapatınca diğerinde kapandı gözüküyor mu onu kontrol edin. Bende aktif olarak FH4 oynarım ama hiç yaşamadım bu sorunu. Dediğim gibi Regedit ve MSConfig yan yana açıp birinden kapatınca diğerinde durum ne oluyor kontrol eder misiniz?
Bu sorunu bende çok yaşamıştım. Bende de CPU ve SSD'yi %100de kullanıp sistemi kitleyip mavi ekran verdiriyordu. Sizin denediğiniz bütün SFC, ssd sağlık ve memtest testlerini yapmıştım. "MsEdgeView2" adlı windows32 uygulaması bütün sistemi kitliyordu. Hiçbir şekilde çözüm bulunamıyor hocam 4 kez format atmama rağmen ilk günde yapıyordu bunu. En son sistemi komple değiştirmekle çözümü buldum. Hizmetlerden bir kaç birşey kapattıktan sonra düzelip tekrar gelmişti. Çok uğraştıran bi sorun bu maalesef.

-İşletim sistemini Windows 11'e yükseltince düzelmişti problem
Benim sorunum Xbox Game Bar'ı kapattıktan sonra düzeldi. Regedit ve MSConfig'i yan yana açıp denedim ama sonuç nafile. Sonuç olarak çözüldü diye düşünüyorum ama. Windows hizmetleri aşırı kanser.

Benim sorunum Xbox Game Bar'ı kapattıktan sonra düzeldi. Regedit ve MSConfig'i yan yana açıp denedim ama sonuç nafile. Sonuç olarak çözüldü diye düşünüyorum ama. Windows hizmetleri aşırı kanser.

Evet hocam hicmryler gerçekten iğrenç. Çoğ7 kapalı bende de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı