Windows 11 DVD klasöründeki dosyalar nasıl silinir?

mrcbrbn

Hectopat
Windows 11 kullanıyorum ama bu başlığı eski kasa ve TPM v2.0 desteklemeyenler için açtım. Ben Windows 11 kurmadan önce indirdiğim Windows 11 Türkçe yamalı ISO dosyasını Windows 11 kurduktan sonra **1 ay önce indirdim dün 16 40 da falan kurdum** Windows 11 dosyasını kurcalamak istedim ve DVD sürücüsü olarak açıldı ve o DVD sürücüsünün içindekileri silip hazırlamış olduğum Windows 11 **tpmsiz halini** dosyalarıyla değiştirmek istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Çözüm yolu da bulamadığım için burada yardım aramaya çalışıyorum.

Sürücü üzerine gelip "Çıkar" deyip deneyin.

Tamamdır hocam. Silinmesi gerekir. Olmazsa Güvenli Mod'da yapın.

@Yener K. reis şimdi ben ISO dosyasını indirdim ve tıkladım DVD sürücü h diye bir disk açıldı ve bu diskin içindekileri silip kendi hazırladığım dosyaları eklemek istiyorum olay bu.

Tamamdır hocam. Dediğiniz sanal sürücü. Herhangi bir ISO dosyası üzerine gelip H sürücüsüne yükle derseniz oraya onu yükler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı