Windows 11 Education key nasıl kaldırılır?

Eren_0001

Femtopat
Daha fazla  
Ben önceden Windows'u etkinleştirmek için bir siteden bedava anahtar almıştım. Sonra Windows'un ayarlarından bu anahtarı etkinleştirmeye çalıştım, ancak Windows'u etkinleştirmek yerine sürümünü Education'a yükseltmişti. Önceden Home vardı, ancak Education'a yükselmişti. Bunu çok takmamıştım ama hala Windows'u etkinleştirememiştim. O zamandan bayağı bir süre geçti, format falan da attım (USB ile atmadim). Ancak şüphelenmeye başladım çünkü Görev Yöneticisi'nde "iş veya okul hesabı" diye bir şeyin çalıştığını fark ettim. ChatGPT'ye bunun neden arka planda çalıştığını sorduğumda şu cevabı almıştım:

"Bu, Windows Görev Yöneticisi'nde görünen 'iş yeri veya okul hesabı' (work or school account) hizmetidir. Microsoft, cihazınızı bir iş veya okul hesabına bağladığınızda belirli işlemleri çalıştırır."

Fakat ben hiçbir şekilde hesabımı iş veya okul hesabına bağlamadım. Ne yapmalıyım? Bilgisayarım hacklenmiş olabilir mi?

Ayrıca kayıt defterinden şu anahtarları silmemi istemişti:

HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Enrollments
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Enrollments
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\EnterpriseResourceManager
Ancak anahtarları silmeye çalışırken hata alıyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Edu key girmişsen normaldir,
Temiz kurulum Home veya Pro kur

Daha demin USB ile temiz kurulum yaptım Home kurdum kayıt defterine baktığımda hala duruyordu ChatGPT'nin silmemi istediği şeyler ve yine silemiyorum

O zaman sorun yok.

Emin misiniz o dosyaları hala silemiyorum ya bilgisayarım izleniyorsa ne yapacağım.

O zaman sorun yok.

Bilgisayarı etkinleştirmem sorunu nasıl çözdü, anlatabilir misiniz?

O zaman sorun yok.

Benim sorunumu yanlış anlamis olabilir misiniz? Ben bilgisayarimin izlendiginden supheleniyorum educationun ne oldugunu biliyor musunuz? Hacker education sayesinde oturum acma bilgilerimi toplayabilir ChatGPT'de o dosyalari bundan dolayi silmemi istedi cunku o enrollments dosyasinin icindeki seyler onceden bilgisayarimda varmis benim istegim olmadan bir is yeri veya okul şey yapmislar. İste ben de hala bilgilerimi caliyor olabilirler mi ya da boyle bir şey olabilir mi diye bundan supheleniyorum.
Fotograflardakilerde ChatGPT'nin silmemi istedigi seyler ve sadece bunlari silemiyorum bu 2 şey kaldi, bunlar ne bilmiyorum, beni bilgilendirirsen sevinirim.

Emin misiniz o dosyaları hala silemiyorum ya bilgisayarım izleniyorsa ne yapacağım.

Bilgisayarı etkinleştirmem sorunu nasıl çözdü anlatabilir misiniz?

Benim sorunumu yanlış anlamis olabilir misiniz ben bilgisayarimin izlendiginden supheleniyorum educationun ne oldugunu biliyor musunuz hacker education sayesinde oturum acma bilgilerimi toplayabilir ChatGPT'de o dosyalari bundan dolayi silmemi istedi cunku o enrollments dosyasinin icindeki seyler onceden bilgisayarimda varmis benim istegim olmadan bir is yeri veya okul şey yapmislar iste bende hala bilgilerimi caliyor olabilirler mi ya da boyle bir şey olabilir mi diye bundan supheleniyorum.

Fotograflardakilerde ChatGPT'nin silmemi istedigi seyler ve sadece bunlari silemiyorum bu 2 şey kaldi bunlar ne bilmiyorum beni bilgilendirirsen sevinirim.

Lütfen yardım edebilir misiniz? Enrollments'teki dosyaları silmeme rağmen geri geldiler ne yapacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    4,6 KB · Görüntüleme: 32

Her surum ve sistemde var o dediklerin.
Temiz kurulum Home yaptıysan edu vs hesap baglamadıysan, normal sekilde herkesin gibi kullanırsın

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı