Windows 11 Ekim 2022 itibarıyla ne durumda?

Latest Silver

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar bilgisayara uzun bir aradan sonra format atacağım. Windows 11 ne durumda? Geçilecek seviyeye geldi mi?

Sisteminiz yeterliyse geçilebilir, ben herhangi bir eksisini görmedim.

22H2 güncellemesi NVIDIA sistemlerde performans problemlerine yol açıyor. GTX 1650 sistem ile Valorant'ta FPS düşmesi yaşıyordum. Oyunda kaynaklandığını zannettim en başta. Diğer oyunlarda da benzer problem yaşayınca anladım ki 22H2 güncellemesi buna sebep oluyor. Aynı şekilde bu sorunu yaşayan başkaları da var. NVIDIA sistem kullanıyorsanız şu an 22H2 sürümünü önermem. Bir önceki sürüm gayet iyi.

Gayet güzel durumda şuan aslında sizde bu sorun olmuş olması doğal ama moments 2 update yani bu ay gelecek update ile sorunlar çözülecek emin olabilirsiniz.

Gayet stabil NVIDIA sorunu çözüldü bende.

Benim sistem 7 yıl önceki sistemim işte şöyle

(İntel Core İ7 4770/-/Asus Geforce GTX1070 Rog Strix/-/Corsair Vengeance Pro 16GB 2400MHz CL11/-/Msi Z97 Gaming 7/-/Corsair Force LE 240GB/-/Seagate Barracuda 2Tb 7200Rpm 256Mb/-/Xigmatek X-Calibre 600W/-/Zalman Cnps9900 Max)

Sistemden yana sıkıntı olmaz ama windows 10 yüklü yıllardır bir sürü çer çöp birikti temizlik programları da fayda etmiyor performans düşüşü bariz belli ediyor. Temiz bi format atmaya yeltendim bugün ama atmışken 11 atayım dedim.

Neticede güncelleme gelmeye devam edecek 22H2 olmadan sonraki güncelleme yükleniyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…