Ekran görüntüleri için Lightshot kullanıyorum fakat son güncellemeden sonra prtsc tuşuna basınca Lightshot yerine ekran alıntısı açılıyor. Ekran alıntısını nasıl kapatılabilirim?
Ekran görüntüleri için Lightshot kullanıyorum fakat son güncellemeden sonra prtsc tuşuna basınca Lightshot yerine ekran alıntısı açılıyor. Ekran alıntısını nasıl kapatılabilirim?
Teşekkür ederim, bu ayarı kapatınca Lightshot'da çalışmıyordu kısayolunu değiştirip tekrar prtsc yapınca düzeldi.
Ben bu ayarı kapalı kullanıyorum, Lightshot çalışıyor. Sizde neden çalışmadığını anlamadım fakat sorunu çözebilmenize sevindim.Teşekkür ederim, bu ayarı kapatınca Lightshot'da çalışmıyordu kısayolunu değiştirip tekrar prtsc yapınca düzeldi.
Sizin önerinizle çözdüm sorunu sadece Lightshot'un kısayolunu değiştirip tekrar eski haline getirdimBen bu ayarı kapalı kullanıyorum, Lightshot çalışıyor. Sizde neden çalışmadığını anlamadım fakat sorunu çözebilmenize sevindim.
hocam windows 11 de tüm her şeyi denedim ancak lighshot çalışmıyor, windows 10 da sizin gösterdiğiniz gibi yaptığımda olmuştu bunun çözümü yok mu? sağ altta hiç gözükmüyor lightshot.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.