Windows 11 ekran gidip gelme sorunu yeni güncelleme ile çözüldü mü?

Selim Şen

Decapat
Bildiğiniz gibi Windows 11'in ilk Insider sürümünde Türkçe sürümünde ekran gidip gelme sorunu vardı. Bende bu yüzden Windows 10'a geri döndüm. Yeni güncellemeyi yükleyen arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar; acaba bu hata düzeltildi mi? Bir de bu güncelleme ile yeni bir sorun ortaya çıktı mı? Yani şu an belirgin olan düzeltilemeyen bir hata var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğiniz gibi Windows 11'in ilk Insider sürümünde Türkçe sürümünde ekran gidip gelme sorunu vardı. Bende bu yüzden Windows 10'a geri döndüm. Yeni güncellemeyi yükleyen arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar; acaba bu hata düzeltildi mi? Bir de bu güncelleme ile yeni bir sorun ortaya çıktı mı? Yani şu an belirgin olan düzeltilemeyen bir hata var mı?

Microsoft'un güncelleme notlarında o konu ile alakalı bir şey yazmıyordu diye hatırlıyorum. Ama o sorunu sistem dilini İngilizce yaparak çözebilirsin.

Kararlı sürüm çıkmadan geçmenizi tavsiye etmiyorum, bir ton sorun çıkıyor sonra. İnsanlar niye bu kadar ısrarcı, niye anında geçmek istiyorlar anlam veremiyorum.

Kararlı sürüm çıkmadan geçmenizi tavsiye etmiyorum, bir ton sorun çıkıyor sonra. İnsanlar niye bu kadar ısrarcı, niye anında geçmek istiyorlar anlam veremiyorum.

Kendim bilgisayara ilgili olduğum için geçmek istedim. Hatta duracaktım Windows 11 de fakat kendime yeni key aldım o yüzden format attım. Çoğu bilgisayar kullanan insandan daha fazla şeyler biliyorum. Bende insanların tercihlerine karışılmasına anlam veremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı