orhankeskin Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Başlıktaki gibi tuşlarla deniyorum olmuyor ayarlarda o seçenek silinmiş görev çubuğunda da silinik olarak görünüyor bunun çözümü nedir acaba?
Başlıktaki gibi tuşlarla deniyorum olmuyor ayarlarda o seçenek silinmiş görev çubuğunda da silinik olarak görünüyor bunun çözümü nedir acaba?
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 7 Temmuz 2021 #2 Grafik sürücüsü sorunsuz çalışıyor mu? Ya da var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS orhankeskin Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 Ambrosia dedi: Grafik sürücüsü sorunsuz çalışıyor mu? Ya da var mı? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, kendi kendine silinmiş sürücü. Yazılımı tekrar kurup güncelleme yapacağım. Sürücüyü yükleyince düzeldi, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Ambrosia dedi: Grafik sürücüsü sorunsuz çalışıyor mu? Ya da var mı? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, kendi kendine silinmiş sürücü. Yazılımı tekrar kurup güncelleme yapacağım. Sürücüyü yükleyince düzeldi, teşekkürler.