Çözüldü Windows 11 ekranı ikiye bölme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
evet aynen öyle

Hocam yine aynı şekilde Windows + Yön Tuşları ile yapabilirsiniz. Ya da sağ üstteki tam ekran yapma kısmına fare imlecini getirip yapabilirsiniz. Örnek:
1668947357706.png
Hocam yine aynı şekilde Windows + Yön Tuşları ile yapabilirsiniz. Ya da sağ üstteki tam ekran yapma kısmına fare imlecini getirip yapabilirsiniz. Örnek:
Eki Görüntüle 1579146
Windows 11 Pro 22H2 - 22621.819 derleme sürümünü kullanıyorum. Ekran görüntüsündeki menü bende çıkmıyor, bundan dolayı kullanamıyorum. Hangi ayarı kapatmış olmalıyım ki bunu kullanamıyorum veya farklı bir durum mu söz konusu?

Windows 11 Pro 22H2 - 22621.819 derleme sürümünü kullanıyorum. Ekran görüntüsündeki menü bende çıkmıyor, bundan dolayı kullanamıyorum. Hangi ayarı kapatmış olmalıyım ki bunu kullanamıyorum veya farklı bir durum mu söz konusu?

Merhaba hocam. Aklımda bir çözüm önerisi var umarım çalışır.
Öncelikle ayarlara girin, ardından altta bulunan Çok görevli sekmesine girin.
1668947937754.png

En yukarıda bulunan Tutturulan pencereler özelliğini kapalıysa açık hale getirin.
1668947980454.png

Merhaba hocam. Aklımda bir çözüm önerisi var umarım çalışır.
Öncelikle ayarlara girin, ardından altta bulunan Çok görevli sekmesine girin.
Bunu ne zaman kapattığımı hatırlamıyorum. HWiNFO kullanırken bir yerde canımı sıkığı için kapattım galiba :D Teşekkür ederim.
1668948128975.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı