Windows 11 en ucuz key nereden alınır?

ARoolse

Hectopat
Arkadaşlar 20 -30 TL'ye etkinleştirdiklerini duydum ve gerçekten deneme sürümü çok fazla engelliyor ama tam olarak anlamadım Windows 10 key al diyen var sebebini anlamadım en ucuz nasıl etkinleştirebilirim?

Arkadaşlar 20 -30 TL'ye etkinleştirdiklerini duydum ve gerçekten deneme sürümü çok fazla engelliyor ama tam olarak anlamadım Windows 10 key al diyen var sebebini anlamadım en ucuz nasıl etkinleştirebilirim?

Windows 10 anahtarı alıp Windows 10 kur, ürünü etkinleştir ve upgrade et.

Çokta ucuz alma. Biraz maliyeti olsun. Sağlam lisansta retail Pro anahtarı aldım ve hala kullanıyorum. Sizde bir oraya bakabilirsiniz. Windows 10 anahtarları da 11 i etkinleştirebiliyor bu arada.

Dostum retail win10 pro keyi al. Gerçi çoğu oem keyi retail diye satıyorlar ama, sen satıcıya sor retail mi diye. olmadı formattan sonra tekrar format at key çalışıyor mu çalışmıyor mu dene. Baktın keyde sıkıntı yok win11 yükseltme yap, sıkıntısız kullanırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı