Windows 11 etkin değil hatası veriyor

Saygılı konuşmanı tavsiye ediyorum. Adam güvenilir bir şekilde halletmek istiyorsa 100 lira verip paşa paşa keyini almalı, bir tavuk dönerden bile ucuz bir fiyat zaten neyin lafını ediyorsun? Eğer bu parayı da veremiyorsa belirtsin çözümünü buluruz zaten.

Hocam arkadaşın attığı link güvenilir yıllardır kullanıyorum bir kerede sorun yaşamadım.

Hocam arkadaşın attığı link güvenilir yıllardır kullanıyorum bir kerede sorun yaşamadım.
Bu tip insanlara ne kadar anlatırsan anlat anlamayacaktır. Kendi ilk yazdığı mesajda bile çelişiyor, bunu alma diyor, ben orijinal aldım ama bi daha para vermem diyor, kızgın tepkisi veriyor falan filan. Değişik değişik tipler dolmuş foruma, anlayamadım gitti.

Hocam karşı tarafın anlayıp anlaması beni bağlamaz ben önermemi yaptım kendim kullandığım yeri önerdim kullanıp kullanmaması onların bileceği iş.

Ben gidip 9500 lira verip te key almam orijinal siteden kendi bildiğim güvenilir site varken.

Ne yaparsın dostum "Ne söylersen söyle söylediğin karşındakinin anladığı kadardır." Kaç yıldır kullanıyorum, 3 bilgisayar var ve hala bir problem yaşamadım.

Ne yaparsın dostum "ne söylersen söyle söylediğin karşındakinin anladığı kadardır." kaç yıldır kullanıyorum, 3 bilgisayar var ve hala bir problem yaşamadım.

Yani hocam 9500 TL'ye key almam ben şahsen belki satacağım 2-3 yıla bu hayatta kesin bir şey olmuyor niye o kadar para verim akıl var mantık var.

Windows kaç alayım link atar mısın?
Attığım linkten alabilirsin, güvenilirdir. Ayrıca Windows 10 keyleri 11'de de çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…