Çözüldü Windows 11 etkinleştirilmeden nasıl karanlık moda alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lolhowadamneon

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Yakın bir zamanda Windows 11 işletim sistemli bilgisayarıma format attım. Formattan önce sistemimde karanlık mod açıktı fakat şimdiki halinde açık modu kullanıyor ve bu aşırı derecede göz alıyor. Windows'u etkinleştirmeden karanlık moda almanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar arkadaşlar. Yakın bir zamanda Windows 11 işletim sistemli bilgisayarıma format attım. Formattan önce sistemimde karanlık mod açıktı fakat şimdiki halinde açık modu kullanıyor ve bu aşırı derecede göz alıyor. Windows'u etkinleştirmeden karanlık moda almanın bir yolu var mıdır?
Şunu deneyebilirsin, klasörler içinde buraya git, X windows'un standart kurulu olduğu SSD/HDD;

X:\windows\resources\themes

Oradan istediğini seç, çalışmazsa seçtikten sonra yeniden başlat.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu deneyebilirsin, klasörler içinde buraya git, X windows'un standart kurulu olduğu SSD/HDD;

X:\windows\resources\themes

Oradan istediğini seç, çalışmazsa seçtikten sonra yeniden başlat.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı