Windows 11 etkinleştirme keyleri güvenilir midir?

Sadece Key girmekten güvenlik sorunu yaşanmaz elbette. Sadece aldığınızda o key kullanılmış olabilir veya zamanla blacklist'e düşerek kullanılamaz hale gelebilir. 10 lira ya da 200 lira fark etmiyor yani bu durumda. Belki 10 liralığı da ömürlük sorunsuz kullanabilirsiniz ama hep bir keyin bloke olması gibi bir şey olma ihtimali de var. Sağlamlisans'tan aldığım key'i kendi Microsoft hesabıma kaydederek zaten eklediğim zaman istediğim bilgisayara taşıyabiliyorum.

Sadece key girmekten güvenlik sorunu yaşanmaz elbette. Sadece aldığınızda o key kullanılmış olabilir veya zamanla Blacklist'e düşerek kullanılamaz hale gelebilir. 10 lira ya da 200 lira fark etmiyor yani bu durumda. Belki 10 liralığı da ömürlük sorunsuz kullanabilirsiniz ama hep bir keyin bloke olması gibi bir şey olma ihtimali de var. Sağlamlisans'tan aldığım Key'i kendi Microsoft hesabıma kaydederek zaten eklediğim zaman istediğim bilgisayara taşıyabiliyorum.

İtemsatış üzerinden aldığınıda Microsoft hesabına kaydedebiliyorsun.

Sadece Key girmekten güvenlik sorunu yaşanmaz elbette. Sadece aldığınızda o key kullanılmış olabilir veya zamanla blacklist'e düşerek kullanılamaz hale gelebilir. 10 lira ya da 200 lira fark etmiyor yani bu durumda. Belki 10 liralığı da ömürlük sorunsuz kullanabilirsiniz ama hep bir keyin bloke olması gibi bir şey olma ihtimali de var. Sağlamlisans'tan aldığım key'i kendi Microsoft hesabıma kaydederek zaten eklediğim zaman istediğim bilgisayara taşıyabiliyorum.
Hocam oem key ve normal key farkı nedir, hangisini alayım?

Hocam oem key ve normal key farkı nedir, hangisini alayım?
Hocam OEM key anladığım kadarıyla sisteminizde anakartınızın BIOS'una gömülüyor. Kardeşimi 1 seneye yakındır kenarda duran bilgisayarına yeni HDD takıp sistem kurduğumda Windows internete baülanır bağlanmaz otomatik aktifleşti. Diğerleri de aynı anda tek sistemde olmak üzre dilediğiniz gibi kullanacağınız bir Key. Ama sanırım artık Microsoft hesabınıza key'lerinizi kaydedip dilediğiniz bilgisayara taşıyaibliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı